Tuesday, December 15, 2009

Ijan Ni...Memang Nak Kena Ni...

korang baca kat SINI citernya...

huhuhu...aku memang sempoi weii...kekadang p taska anak aku pakai selipar di bawah jek...dan kekadang gak selipar ni aku p merata tempat...hahaha...takdelah kejadahnya kat upis sendiri nak kai high heel ke apa...koselah...kang terjelecok kang...aku gak yang malu...

eh ijan...matching per...dari kai selipar jepun...hahaha...

Sekian...

7 comments

Wednesday, December 16, 2009 9:14:00 AM

"...takdelah kejadahnya kat upis sendiri nak kai high heel ke apa...koselah"

terbaca plak aku yg ni...apa kejadah ko kata....aduihh la...kena pg kursus protokol la nampak gaye nye..nti aku suggest nama ek...ehehehe...aku pakai gak selipar2..tapi lepas waktu pej...atau pg ke bilik pegawai yg berdekatan....

kalo PTD....takde la meke gitu kat sini..walau diceruk hutan @ kampungnye pej kami..tapi masih mengamalkan etika di pej...

ehehe ops terlebih sudaaaa....eheheh nak aku masukkan nama ke tak ni?

Wednesday, December 16, 2009 10:00:00 AM

takmo...tak koselah...aku tak mampu li high heel ke apa...mekasih...

Wednesday, December 16, 2009 11:13:00 AM

eheehehehe...bih tu nak kursus apa? cepat ckp..aku oper ni...ehehehe mcm la ku pengurus projek...

Wednesday, December 16, 2009 2:06:00 PM

sha-aku mang nak p kursus lagi kat tempat ko...tapi maybe tahun depan ar...time tu anak2 dah beso sikit...hehehe

Wednesday, December 16, 2009 4:38:00 PM

hah..jgn lupa nama aku sekali..bagus tu kursus protokol..memang kena ngan line keje aku...bila???

Thursday, December 17, 2009 10:06:00 AM

ok are race..dah ada 2 org yg berminat kursus protokol..sorang lagi kak mimi...kenal? kenal kan

Thursday, December 17, 2009 10:42:00 AM

hahahaha...aku promot selipar ko yang bermata tue...

Post a Comment