Thursday, December 10, 2009

Ishh...Dia Makin Eksyen Skang

pedulik pe orang nak kata, yang penting kita hepiii...

eh sambung balik sal tajuk kat atas...haah...memang eksyen..merangkaknya tak selaju dan sepro mana...tapi irfan ni gagah dah nak berdiri dah skang ni...asal jumpa jek tempat leh berpaut, tulah keje dia...berdiri dan lagi...lagi...kuat tul kaki dia...tapi yang eksyennya, kalu berdiri siap leh lepas tangan tu...tapi masih di tahap takut² berani lagi ar...irfan...irfan...mang anak jantan tul kamu ni...

pepun kena nengok kamera dulu...
gelak besar dia ek bila dapat berdiri gini...
pastu sempat nak meniti² lagi...alahaii...dah makin beso anak bujang aku sorang ni...
nengok tu...bukan main eksyen...percubaan tuk melepaskan tangannya...hoh...
last but not least...wajiblah ada gambar meke dua beradik ni kang...kang ada yang bising lak...kalu ada anak 10 orang, kalu aku citer sal anak yang sorang...9 lagi wajiblah aku buh gitu...hoh...
sekian...malas nak citer panjang²...

13 comments

Thursday, December 10, 2009 2:41:00 PM

budak idung tecit ni ngengada..

bakpe la sume budok budok takut ngan aku??

dagu dua lapis tuh..

Thursday, December 10, 2009 2:44:00 PM

hohoho...
dia bukan takut...segan...sebab idung sepesen...:P

Thursday, December 10, 2009 3:12:00 PM

yo cayok cayok irfan.. steady la.. pasni leh gusti dgn abg nasrul laks.. ehehe

Thursday, December 10, 2009 3:57:00 PM

AMBOI dagu..mantops....bila la ketemu ni...mmg eksyen dia ye sejak nak jadi big boy..kang jatuh kang bedebuk,...dari bilik air leh dengor...tapi sib baik kakak ada jaga adik...

ni bleh jadi menantu ke walau anak aku lebih pada usianye?

Thursday, December 10, 2009 4:00:00 PM

asha-bleh aih...bleh...tapi takut baby lak tak sudi...manja ngat anak bujang aku ni...

Thursday, December 10, 2009 4:06:00 PM

name rambut tobek2 tu... semulajadi ke tu... hahaha

Thursday, December 10, 2009 4:10:00 PM

yolah...semula dan jadi..tah bila nak cam sediakala lagi...rimas nengok rambut dia makin panjang...

Thursday, December 10, 2009 4:17:00 PM

ko tgk lagi baby aku tahap manja mcmana...adehhhhh penat den...mmg kalo dikategori adik...manja agaknye...

Thursday, December 10, 2009 6:10:00 PM

comelnye irfan n kakak. ligat gak dia yea, samala ngan si zayyan ni. umur derang pun beh kurang. nama pun anak jantan. hihi

Thursday, December 10, 2009 8:20:00 PM

akak tengok si kakak tu dah berisi sikit ye....

Thursday, December 10, 2009 8:57:00 PM

haa.. camni la br aku puas hati dpt tgk anak2 ko hahah. dulik arr klu org lain boring. aku sukaaaaaaaaaaa

mcm tak caya irfan budak dobot mata sepet muka mcm kacuk cina dh blh berdiri paut mcm tu. pantas btl masa berlalu

Friday, December 11, 2009 12:04:00 AM

dah makin pandai irfan meniti2. anak2 sekarang ni memang cepat berani.

tak lupa juga gambar 2 beradik ni. bak kata pepatah "air dicincang takkan putus".

Friday, December 11, 2009 8:07:00 AM

muka dua2 anak ko mcm kena cetak jer...sebiji giler....geram tgk si adik...semangat...

Post a Comment