Monday, December 7, 2009

Kereta Terbang Ker???

Lokasi: KB Mall

rasa aku la kan, mesti kete yang jadi pameran ni...bistu takkan kete para pengunjung lak kan...nampak cam jatuh dari tingkat 2...hurmm...macam² la kan...

8 comments

Monday, December 07, 2009 10:53:00 AM

tadi akak dapat email.. ni dari seseorang dari group ibu@yahoo.com .. kisah benar


Petang tadi semasa tgh mkn2 dgn client, tiba terdengar arahan 'semua pengunjung KB Mall diarah keluar dari bangunan'. Terus tanya kat pelayan disitu kenape? dia cakap ada kereta jatuh ke dlm bangunan...

Macam x percaya, kami yg kat tingkat 3 terus berkejar ke tempat kejadian, dari jauh lagi nampak plaster siling yg dah terkopek, dan kemudian nampak lubang besar kat dinding atas nye. kereta pula tersepit kat celah escalator di ground floor... YA ALLAH teruknye... mata terus melilau cari mangsa coz pelayan tadi cakap ada budak masterskill yg meninggal. pusing ruang escalator tu terus nampak kain pink yg diguna utk tutup badan mangsa, darah byk kat area kepala. sorang lagi dah berbalut kepala tapi masih boleh duduk...

Monday, December 07, 2009 11:04:00 AM

bkn kereta pameran la kak.. tp kereta yg tjatuh dr parking ting 3..

Monday, December 07, 2009 11:07:00 AM

huh...ngerinya...tak kukuh ke binaan KB Mall ni...ishh...

Monday, December 07, 2009 11:13:00 AM

uhuhu takut!!

Monday, December 07, 2009 12:16:00 PM

pergh! dahsyat!

Monday, December 07, 2009 12:33:00 PM

izan x tgk berita kot... ceh... nauzubillah... kete ni rosak, setat2 terus terbang... dr parking ni weh

Monday, December 07, 2009 12:39:00 PM

umah aku takde tibi noj...

Monday, December 07, 2009 12:52:00 PM

kt suzie nyer blog pun ada gak citer nih tadi..wey tuh la mmg kengerian..nauzubillah..mcam2 hal leh jadi..kata kita tmpt tuh dh selamat tp rupanya...

Post a Comment