Wednesday, December 9, 2009

Kuruskan DIA Ni Dulu

agak² korang gambar siapakah di atas itu???hurmm...time dulu dia ni kurus jek kan...skang sama naik jek ngan isteri dia tu...hohoho...ekseli aku tak pernah lak nengok or jumpa dia dengan keadaan sekurus ini...rasa cam tak cukup makan jek...tapi skang aku nengok dia ni dah tak kurus cam dulu dah...badan leh tahan...maybe senang hati kut...ye ar, dia dah kawin...anak pun dah dua, sepasang lak tu...tu yang dia senang ati tu...hehehe...

psstt..psst...korang tau ke gambar saper ni???hehehe...

10 comments

Wednesday, December 09, 2009 4:10:00 PM

aku aku aku.nih penyanyi jeff kumpulan A to Z dulu kan hehehehe..yer tak..huawa2 tak sngka kan Haris dulu kecik comey ja..takpa la la nih tembon..senang hati..bini msak sedap hari2..:)

*mmg tak sngka sunggu kuruih...(smbil mulut terlopong)

Wednesday, December 09, 2009 4:12:00 PM

hahahaha hang pijot...tau jek sape ek...:P...gemuk skang sedap peluk weii...

Wednesday, December 09, 2009 4:22:00 PM

tak sangkut perut ke..opss...ehehehe..

wei ko sempat ke jumpa dia time gini..rasanye masa dia jumpa ko tu lain skit...

Wednesday, December 09, 2009 4:25:00 PM

sha-oit mana sempat...aku lagiii lama kawan ngan korang dari aku kawan ngan somi sendiri...hahah...kalu dia jumpa aku dulu, KAMI sesama kurus...skang KAMI sesama naik...:P

Wednesday, December 09, 2009 4:33:00 PM

bila la hubby aku nak gumokss?? dulu n skrg sama jek kurusnyer.. lebey kurus dr hubbymu iteww.. huhuhuhu

Wednesday, December 09, 2009 4:42:00 PM

sama la kita...kwn dgn korang lebih lama...kalo tak dgr berita sebulan tu mean mcm tak lengkap je dunia..tul idak?

wei mazri pernah agak keberisian semasa dia bercinta dgn aku dan time tu dia tak pg2 main bola (sibuk berchenta kononnya)...lepas kami kawin, masuk spa..ada plak geng bola, futsal..terus la menten gitu....kat sini lagi ar...tu skrg ni aku kuar umah je...terus nampak segala padang...kalo anak main kat padang...jerit2 je pangey balik, takyah jerit kuat dah dgr...

Wednesday, December 09, 2009 4:59:00 PM

makk ai kurusnye... mcm org keje angkat2 bata je kurus nye ni.. hahha

Wednesday, December 09, 2009 5:00:00 PM

yer betui gemuk baru sedap uli2 kan hahhah..anuar hari tu bdan dier naik rm 68kg..skrang dh turun 62kg dh..aku rasa dier berdiet la..huhuhu..aku ja maintain cenggitu la nak kurus2 tak moa dh..

Wednesday, December 09, 2009 5:29:00 PM

aiyarrkkksss...kenaper haris begitu kurus dulu..ermm..takper zan, dier senang hati lah tu, ko jaga makan minum dier, psstt zan, haris taknak bersukan ker...hhehehe, somi aku gitulah jugak..memang keturunan dier, ayah dier, abang dier sumer kurus2 walaupun dah tua..somi aku takleh bersukan sangat, besi dalam kaki...aku jerk naik badan skit..alahai..

Wednesday, December 09, 2009 11:48:00 PM

wah..wah..wah..suker nmpk semenya...korang jek kt kurus ..dulu mcm tu pun dikatakan gemuk lagik...sukan men jugak,,sekarang tp x se xtif dulu lagik..dulu tetiap ptg men bola jek...tetiap minggu ada game..berlari tetiap hari..tp skrg..ermmmm...seminggu skali jek...mkn lebih dr senaman...huhuhu..tp alhamdulillah aku x dak penyakit kncing manis atau pun darah tinggii...

Post a Comment