Monday, December 7, 2009

Lenguhnya Tanganku Ini

huwaa...memang lenguh weii...sampai timbul segala mala urat yang ada di tanganku ini...uhuks...alkisahnya tadi aku nak wat perkara rutin aku kan...cam biasa ar, time² ni aku p mengepam...dannnn...yang sedihnya aku bleh tertinggal kedua² corong S3 aku tu...gulps...gimana ni???takkan nak drive balik plak kan???so nak taknak terpaksalah aku bekerja keras tadi...pam guna tangan...giler lenguh...sangat² lenguh ok...tua dah aku ni bleh terlupa nak bawa corong S3 aku tu...huwaaa....balik kang, akan aku pastikan corong² tersebut akan terus berada lam bag pack aku ni...huh...

nengok...segala mala urat dah timbul...
dan ni la hasilnya tadi...4 oz ++ jek...sesungguhnya aku benar² lenguh tangan weii...yang bakinya nanti sua terus jelah kat irfan jap lagi...tepat jam 1 petang aku akan menjadi pengunjung tetap taska kat bawah ni...hohoho...
syukur alhamdulillah...takat ini, jam ini, hingga ke hari ini, irfan masih lagi fully bf...syukur padaMU ya Allah...moga impian aku tuk fully bf irfan hingga 2 tahun tercapai...aminn...

9 comments

Monday, December 07, 2009 1:10:00 PM

aku doakan jugak izan..syakirin dah stop bf coz mak aku tak pandai nak guna susu yang tulis tarikh kat dalam peti tuh..jadi dier bagi susu botol ajer..lepas ajer dapat susu botol, terus ayin taknak susu dada...tak cukup agaknyer..15 minit sekali nak susu..uwaaa...

Monday, December 07, 2009 1:51:00 PM

amin...anak lelaki elok hingga 2 tahun...bagus2...dulu aku pakai pam murah cap pureen jerk..uhuhu lagi ar...takde elektrik2 ni...tak mampu...uhuhuhu..

Monday, December 07, 2009 2:18:00 PM

aku sejak 2 mnjak ni mmg pakai tangan pun zan.. nak buat mcm mana.. nipple crack.. klau pam b'darah.. dh b'minggu dh ni.. aku takde arr kuar urat2 tu.. tp bahu ni lenguh... susah oooo nak m'gayakan pakai tangan..

Monday, December 07, 2009 2:27:00 PM

hg mmg gagah cam badang izan..tp versi wanita...bukn senang ada ibu sekuat hg..aku doakan hg teruskan menenen si bulat tomey irfan tuh yer..

Monday, December 07, 2009 3:08:00 PM

Bagusnyer.. sy pun dulu tingin nak mcm tuw tp x der rezeki.. stok abis sblm waktunyer..
x per2.. at least berbaloi2 bg yg lebih berkhasiat.. yg dlm tin tuw bkn elok sgt pun..melainkan dah terpaksa.. hu3..

Monday, December 07, 2009 3:27:00 PM

umie muaz-mekasih weii...amin...

asha-aler aku pun kai gak pam yang guna bateri tu...beratus hengget abis beli bateri saje...nak sama rege satu pam elektrik dah...

amie-uikss...aku lebih suka guna S3...cepat dan memuaskan hasilnya...

fyzz-jot sok hang pun leh gak try fully bf tuk new bb kaming sun

ena-tulah tu...syukur masih ada rezeki buat irfan...

Monday, December 07, 2009 3:43:00 PM

minggu lepas org pam pakai tangan gak...dapat 3 oz...hui...lenguh giler tangan...

Tuesday, December 08, 2009 1:47:00 PM

zan.. bkn xnak pkai S3.. masalahnya crack.. skit woo.. bru smlm aku guna blik S3 aku tu.. alhamdulillah dptlah 8oz.. cuma aku xde stok susu dh.. anak aku dh cmpur susu.. but skarang masalah lain timbul.. dia xnak susu yg aku bg tu..

Tuesday, December 08, 2009 5:17:00 PM

izan: pia dulu pun menetek aku gak..tp tak ler fully bf..kaming bb..emm tgk la dulu kemampuan aku heheheh..(cey ckp cam dh peknen..hehe

Post a Comment