Wednesday, December 9, 2009

Maaf...Aku Bukan Pemblogger Yang Tegar Lagi

ulang ayat di atas...ye...ye...aku bukan pemblogger yang tegar lagi...kalu dulu leh dikatakan tiap² hari aku akan update citer ke apa ke kat blog aku ni...tapi skang tidak lagi...kalu aku ada idea aku buh la...kalu takde makan masa gak ar baru update...gitulah kan...tah ar, sejak kebelakangan ni, aku takde idea nak diciterkan...aku ni bukannya suka ngat asik nak update citer yang sama jek...balik² citer sal anak kan, balik² sal famili kan...uhhh...tak gemor la weii...kalu aku rasa nak hapdet, baru aku hapdet ar skang...sebab aku bz menda lain...

so main pointnya...kalu aku tak tinggalkan sebarang komen ke apa ke, bukan bermaksud aku tak menyinggah tau...so sha...maafkan aku, aku bukan tak menyinggah...aku tau apa citer kat blog ko...tapi skang aku dah bukan pemblogger yang tegar weii...nak jadi kutu rayau pun jarang sekali...mana yang aku sempat tu aku tinggalkan la komen (walhal aku jarang komen sangat) dan mana yang tak sempat tu, tak bermakna aku tak jenguk² blog korang tau...so aku memohon maaf k...nak diulang disini, aku bukan pemblogger yang tegar lagii...rasanya ada orang lain yang semakin tegar dari aku skang...hohohoh...daaa...pis no war...

10 comments

Wednesday, December 09, 2009 4:20:00 PM

ahaha nama aku plak tu disebut..ahahaha...nape tak back link sekali wei..kasi glamer..muahahah....

wei dulu la ko yg pertama meletakkan tanda menyinggah...sbb tu terasa keperasaan itu...

oh ye bz brkebun ke..uhuhuhuhu

Wednesday, December 09, 2009 4:22:00 PM

haah la sha...bz berkebun la ni...lupa plak aku nak wat backlink (walhal aku ala2 tak reti cegane nak wat back link tu) hoh...

Wednesday, December 09, 2009 4:24:00 PM

ceh tak reti konon..bukan ke ko dulu sifu kami?

Wednesday, December 09, 2009 5:04:00 PM

alo belagak la hg izan..awatnya..boh la citer hal anak2 dh ada anak..len la takdak anak..(tgk che pah, nurul..depa tak dak blog..aku rasa bila depa kawin beranak pinak baru ada blog..baru la leh tayang anak..kan kan..jadi la blogger ketegaq izan..
aku pun sejak malaih masuk fesbuk nih dok fokus pd blog je la..malaih la fesbuk..ramai dok mengorat laki aku marah ahahahahahhha..leh tak aku kata cam tuh(tp itew la hakikatnya..

Wednesday, December 09, 2009 5:32:00 PM

lor, kenaper lak ko ni zan, ari tu ko jugak yang marah2 aku suh jadi pengkritik blog..skang ko lak tarik diri, ish..dengan blog lah aku nak tau perkembangan korang n anak2..kalau dah menyepi esok lusa tak tau lak citer korang..fikirlah balik zan..aku ni dah ler jauh, nak jugak dengar citer...

Wednesday, December 09, 2009 10:15:00 PM

janganlah begitu...

Thursday, December 10, 2009 9:23:00 AM

TGK TUH SEMUA KENGKAWAN MEMARAHI HG IZAN..heheh

Thursday, December 10, 2009 10:15:00 AM

pijot-tulah pasal...aku gak yang kena...huhuhu

Thursday, December 10, 2009 10:18:00 AM

ko apesal.. aku suka baca blog ko. cerita dak irfan bolat mata sepet cam kacuk cina ngan kakak yg byk karenah. seronok wehhh..

mentang2 le kebun berekar-ekar skrg bz menuai yea.

Thursday, December 10, 2009 11:36:00 AM

afne-mana ko tau ni weii...hahaha...tak terkejar weii..

Post a Comment