Friday, December 11, 2009

Melentur Buluh Biar Dari Rebungnya...Tak Gitu???

hurmm...betul ke pepatah di atas tu???memang ar betul kan...tapi dalam situasi dibawah, aku tak pat ar nak lentur dari rebung pe yang kakak buat ni...hahaha...korang nengok jelah pe yang si kakak sedang lakukan ini...

eh corong S3 ibu la...patut ar ibu leh terlupa bawa ritu...refer pada entry sebelumnya...
lor...ko wat per tu kakak??
cehh...percubaan untuk mengepam...alahaii isi anak...
ekekek...baru dia perasan gambar dia sedang dirakamkan...
apa-apalah kakak...sok kakak dah kawin leh ar wat gini tau...
macam-macam la fiil si anak...like mother like doter ar plak...saya sokong bf...daaaa

10 comments

Friday, December 11, 2009 9:13:00 AM

alahaiii pandai buat lawak la pulak dak kakak nih.. ehehe

Friday, December 11, 2009 9:20:00 AM

hahaha...yang...kan betul tu...melentur buluh biar dari rebung...

Friday, December 11, 2009 10:23:00 AM

hehehhe...ni mesti sokmo tengok ko pam nie...tu yg tiru tue...hheheh

Friday, December 11, 2009 10:46:00 AM

sweet tul la mek ko ni....betul2 buat aku gelak....aritu dia nyusukan anak patung..uhuhu

Friday, December 11, 2009 10:53:00 AM

kahkahkah... auntie sokong bf jugak yea kakak. klu tgk bdk2 buat gini sweet sgt kan. mak2 yg bangga kan? camne kakak camtu gak hana. bila nmpk ibu pam siap tanya "ibu buat susu adik?" hana imagine perlu bancuh mcm fm dia kot walhak nmpk kita pam. kadang dia amik pam beria-ia cucuh kt tet. direct feeding kt bear pun ada!

sememangnya melentur buluh biar dr rebungnya!

Friday, December 11, 2009 11:23:00 AM

ijan-haah...yelah tu...jangan tiru menda yang tak elok udah...riso gak kan...

asha-tulah tu kan...macam2 fiil si anak yang makin membesar ni...gitulah..

afne-ye ye..melentur buluh biar dari rebung...ni aku kena betul2 lenturkan ni...hahaha...manyak becok anak dara aku sorang ni...tak terlayan aku kekadang tu...

Friday, December 11, 2009 1:50:00 PM

hohoh... ko la ni mentetek dikhayalak ramai... abes la... moralnye jgn buat perkara2 tidak senonoh dpn anak tau... hahaha... cpt tul anak2 ni meniru

Saturday, December 12, 2009 11:12:00 AM

hahahaha!!!! lawak gile lah

Sunday, December 13, 2009 10:12:00 AM

toce toce...dtg jergah di waktu pagi..

Monday, December 14, 2009 11:43:00 AM

hahahahha..so cute...

Post a Comment