Thursday, December 31, 2009

Perhatian Kepada Kawan-Kawan DSS Yang Seangkatan Dengannya...

wahh...ada berita gumbira di laman web JPA...tuk lebih lanjut sila klik di SINI

c) memperuntukkan perbekalan lantikan terus ke jawatan Setiausaha Pejabat Gred N27 menggunakan Diploma Sains Kesetiausahaan daripada politeknik tempatan atau Diploma Pengurusan dan Teknologi Pejabat daripada UiTM atau kelayakan yang diiktiraf setaraf dengannya dengan penetapan gaji permulaan yang berbeza;

15 comments

Thursday, December 31, 2009 10:11:00 AM

tapi kan zan...kenapa tak leh publish..aku pepagi lagi dah try buka..hq kol aku suh tengok..coz dier orang pun takleh publish..musykil aku ni..apa yang menarik zan..ce bagi tau aku ni...

Thursday, December 31, 2009 11:25:00 AM

sian kat ko...aku leh jek publish...siap print tu...ada 58 muka surat...ko suh nojah faks kan kat ko..hehehe

Thursday, December 31, 2009 11:43:00 AM

alhamdulillah... semua tu tambahan rezeki jangka panjang. SELAMAT TAHUN BARU 2010 dik... dan untuk itu, buat pembaharuan di tahun baru pada title blog kau. Baru perasan dik, grammatical errors... maaf akak menasihat.

Thursday, December 31, 2009 11:52:00 AM

kak syabar...hahaha...mekasih kak...takmo ar tukar...biarlah gitu...

Thursday, December 31, 2009 12:39:00 PM

maksudnya ape mot? dpt trus naik N27 ke? xyah amik exam? lems sket ni..

Thursday, December 31, 2009 12:46:00 PM

lor...exam menda lak shifa...maksudnya gred kami skang yakni N17 ditukar kepada N27...serta merta...terima kasih

Thursday, December 31, 2009 12:54:00 PM

best kan!! beruntung sungguh..

Thursday, December 31, 2009 2:37:00 PM

tahniah ..tahniah pada kita semua..
cik shifa..kami pemegang diploma seketeri dh..tak yah la nak mik2 exam naik pangkat..sbb dh ada diploma..kami dok fight lama dh..sbb xkan ada dip gred 17 je..sekian harap maklum..izan im so happy

Thursday, December 31, 2009 3:11:00 PM

ooo faham2.. yelah, selalu pelik ngan korang2 yg ada dip tp gred 17 tuh.. sama gred la kita skang ye.. tahniah~

Thursday, December 31, 2009 3:31:00 PM

shifa-mekasih...hehehe

Thursday, December 31, 2009 9:00:00 PM

aku baru tau ptg ni.. kerana aku sgt bz pada hari terakhir tahun 2009 ni. tapi terubat penat aku dengan berita gembira ni..Alhamdulillah, syukur padaMU Ya ALLAH..syukur sgt sgt sgt..

Thursday, December 31, 2009 11:36:00 PM

kalo naik pangkat...gred tak jadi ganjil ye adik2....gaji genap di belakang..jadi n28 okeh...n22, n28, n32

Friday, January 01, 2010 3:26:00 PM

apa maksud asha ni...kurang jelas ar...tolong jelaskan zan...so tangga gaji kita PIT5 kan....

Sunday, January 03, 2010 9:34:00 PM

tahniah zan, semoga tahun ni membawah seribu sinar pada kita.. Happy New Year

Monday, January 04, 2010 12:44:00 AM

每個人生命中都可能遇到貴人,這些貴人不一定真的尊貴,他可能是陌生人,也可能是你的敵人。..................................................

Post a Comment