Thursday, January 21, 2010

The Biggest Loser Asia



korang layan tak rancangan ni???aku layan, layan jugak...tapi layan time ulangan jelah...hehehe...minggu lepas si rashmi yang terkeluar...dari red team...sian tul aku nengok kumpulan merah ni...makin lama tinggal makin sikit jek...ye ar derang selalu jek kalah...dan aku nengok blue team ni ahli derang seme kuat² dan bersemangat jika nak dibandingkan dengan red team...apa-apalah...kalu diberikan peluang, aku pun nak join gak rancangan ni...nak turunkan berat badan...leh gitu...hahaha...
ni si erik apa tah...ni bukan dari rancangan asia punya...tapi tak sangka tul dia leh sekurus ini...anak2 dia pun terkejut...hehehe...

7 comments

Thursday, January 21, 2010 10:59:00 AM

aku tgk...aku tak sabar nak tgk martha tu kurus..msti comel dia..time tembam ni pun dia comel..tp aku rs mmg dr blue team la yg mng..red team mcm lemah je..pstu coach dia pun mcm memaksa skit..

Thursday, January 21, 2010 11:09:00 AM

aku tadop tibi yg dari beso ke nipis...

tiba2 plak kuar pasal tv....

actly aku tak tv lama dah..

Thursday, January 21, 2010 11:26:00 AM

en gak kdg tgk siri nie.. tp en. hubby yg suke tgk.. he3x..

Thursday, January 21, 2010 12:52:00 PM

layan~! x sabar nak tgk kevin kurus camne..

Thursday, January 21, 2010 2:02:00 PM

kdg2 tu tgk juga tp selalu tk ingat nak tgk

Thursday, January 21, 2010 2:44:00 PM

xtgk n xde alasan pn nape x tgk. hehehe

Sunday, January 24, 2010 6:04:00 PM

layan...siap masuk website dia lgk..la ni tgh ikut diet yg dorang syorkan..meh lah kuruihkan badan secara berjemaah..

Post a Comment