Thursday, January 28, 2010

Gunung Mat Cincang

no idea nak citer sal apa lagi...dalam erti kata lain, aku ketandusan kata2 nak mulakan citer sal p naik keta kabel siang tadi...so bila dah ada idea nanti akan aku citakan...walaupun sonok, gayat aku tetap ada...haihhh...gerun mak tau...
puncak gunung mat cincang...sangat tinggi ok...

9 comments

sue
Thursday, January 28, 2010 9:56:00 PM

eee...aku kalau p langkawi..tak mau naik lagi dah kabel car dia...gayat gila...baik naik kat gentingnyer...

Thursday, January 28, 2010 10:02:00 PM

sue-genting tak se advanture yang kat langkawi...tapi aku akui, aku mang gayat ar....dok atas puncak tadi angin kuat gak...goyang gak aku...ngeri ar...

Friday, January 29, 2010 12:39:00 AM

wah...beznye...bile la nk pegi tempat cam gini..isk3..

Friday, January 29, 2010 7:33:00 AM

shima-eh meh la skang...sementara akak masih ada kat sini...hahaha...

Friday, January 29, 2010 8:47:00 AM

wah beznye lom penah smpai lg gunung ni dlu g langkawi xde lg cable car ni

Friday, January 29, 2010 10:03:00 AM

uisshh teringat. takut takut. dlu x gayat. skang sgt gayat. mungkin xnk naik lg. paling takut duk atas tu kan. buatnye anak berlari2 atas tu... takut betul

Friday, January 29, 2010 10:54:00 AM

wargh da sampai lgkawi upenyer.~
huargh jelez2.nk ikut.nmpk x na kt blkg kwg?nyorok2.huhu

Monday, February 01, 2010 4:38:00 PM

akhirnya izan dpt gak naik cable car..takut kan??

Tuesday, February 02, 2010 12:08:00 PM

cewah..kt cable car kt gunung matcincang ka..amboi bestnya..teruja tau leh dok kat atas tuh..yg best nampak view laut langkawi yg amat indah ...hampa jalan mana lagi..?

Post a Comment