Tuesday, January 5, 2010

Sakit Kepala Tampal Koyok, Sakit Perut Tampal Koyok...


bis kalu sakit lam idung???nak tampal apa???haiya...2-3 hari dan berhari² sudah aku mengalami sakit lam idung...sampai berdarah...aduyaii....nak buang bahan bukti lam idung pun payah...sampai berair bijik mata dok tahan sakit...huwaa...gimana ni weii...skang aku buh minyak gamat jek, tapi...deria bau aku sedikit terganggu la dek bau minyak gamat ni...uhukss...korang, korang dan korang seme ada solution tak???tolonglah weii...sakit ni...cam luka jek...nak kiss dabel HNI hari² pun takde feel...sakit woo bila tersentuh...

notadijariku:loceng kecemasan di opis sedang berbunyi...tapi aku masih menaip di blog...eh kena lari keluar ker???betul2 ada kecemasan ek???huhuhu...

4 comments

Tuesday, January 05, 2010 11:56:00 AM

tak pg klinik atau spital check up ke...ish ko ni..pg la wei..

Tuesday, January 05, 2010 12:19:00 PM

aler...takkan sampai kena p sepital wat cek up lak...ishh..

Tuesday, January 05, 2010 2:30:00 PM

nape wei...ada terlekat kutu babi ke dalam idung ko? ke jerawat naik dalam idung ko?

Tuesday, January 05, 2010 2:48:00 PM

erkk ko ni jan, tak pasti ar plak ada kutu babi ke idak...rasanya takde...tapi cam luka ar lam idung ni...kalu jerawat naik lam idung pun sakit wooo...

Post a Comment