Tuesday, January 26, 2010

Tomorrow We Will Fly

yups...tomorrow nite we will fly...tapi takdelah sampai ke ostrolia cam orang tu...ke langkawi jek pung...dan dis coming thursday is our 4th anniversary...hurmm...lum ada perancangan lagi nak kemana masa kat langkawi tu...maybe we will have a dinner with four of us atau dok melepak jek kat homestay yang bakal kami inapi kelak...nengoklah camner...skang masih dok terpikir² lagi sama ada nak carry ke idak lappy kesayangan kami ni....kalu tak bawa kang, tentu bosan lak...kalu bawa ada gak nak nengok² tenet dan update pe yang patut kan...tu pun kalu haku rajin la...maklumlah mud skang mud bercoti daa...
klah, takmo citer panjang...kalu ada yang menunggu, tunggulah citer selanjutnya nanti...ok daaa...selamat bercuti² Malaysia...lalala...

5 comments

Tuesday, January 26, 2010 10:06:00 AM

ooo bestnyer..tiap2 tahun honeymoon...apa2 citer lah kat aku..

Tuesday, January 26, 2010 10:07:00 AM

hanimun menda...ni jejalan makang hangin...

Tuesday, January 26, 2010 11:28:00 AM

selamat jalan zan, jangan lupe borong cekelat

Tuesday, January 26, 2010 1:54:00 PM

siap ckp omputih lg skang. ok weh fly safe.

Wednesday, January 27, 2010 11:30:00 PM

best giler..cam aku celebrate kt cameron jelah..hehe..save bajet..

Post a Comment