Friday, February 12, 2010

Aku Kena Tag

1) First time jumpa your hubby bila dan kat mana?
Huhuhu…awal2 lagi dah Tanya soklan cepu emas ni…haku jumpa laki haku masa haku p kursus induksi umum kat Hotel Seri Malaysia, Port Dickson

2) Love at first sight?
Hah???ye agaknya tapi time tu dia tak pandang haku pung…eh cop…cop…pandanglah, curi2 pandang sebab time tu dia sebok dok sms awek dia katakan dia dah sampai ke tempat yang dituju (walhal girl tu bukan awek dia…Cuma secret admire dia jek…betul kan bang…baik ngaku…ahahha…

3) Who is he when the first time you met him?
Seorang penjawat awam…

4) How long it takes for him to ask you out for a date?
Lama gak la…sebab time tu dia celaru ngan perasaan sendiri…g pun time tu dia kat penang, dan haku kat putrajaya…dan jumpa sesekali pun susah benar…

5) First place dating?
Hehehe…resia…tapi haku masih ingat lagi…rasanya mr hubby ingat lagi ke tak…

6) How he proposed?
aler...ni kena citer ker ni???

7) Special date with your hubby?
Aler…banyak sangat date yang spesel ni…nak yang mana satu???masa memula declare jadi bf gf or masa memula haku jatuh centa padanya…

8) Changes that he asked you to do?
So far takde…I’m a gud girl wut…

9) What is about him that you love so much?
Eh takmo jawab gak ar soklan ni…kang gaduh laki bini..time bercenta manisnya lain…dah kawin manissssssnya lagiii lain…yang masham2 pun kena cakap manisss jugak...

10) What is about him that you wish he would change?
Rajin2 la tolong isteri di rumah…hahaha…
11) You will lose your mind and crack your head when he..
Dok ngadap lappy jek…pastu kalu minta tolong asiklah bertangguh…alih2 aku gak yang kena buat sendiri…bernanah hati ai ni tau…

12) You will smile through your eyes for the whole day when he..
Seme keja rumah dia bereskan…terumatanya kain2 lam bilik tu dilipat dengan kemas dan tersusun rapi…memang really make my day wut…

13) Complete below sentences, "My love towards my hubby is as big as..
My????wut???no idea la…?
aku nak tag:
ijan mama lyna
nana ibu damia
afne ibu double H
along mama danish

4 comments

Sunday, February 14, 2010 3:58:00 PM

dah agak dah...even tag ni dari orang lain memula...nanti pusing punya pusing, aku akan kena jugak...

Tuesday, February 16, 2010 11:43:00 AM

oooo baru aku tau hg jmpa haris masa induksi..cewah chenta pandang pertama terus jatuh chenta dn terus naik pelamin..bagus2..wey blog hg yg pertama aku terjah hari nih..setelah sekian lama tak menerjah blog2 kengkawan....

Wednesday, February 17, 2010 9:00:00 AM

mamalyna-beselah weii...pi mai pi mai tang tu gak...hahaha

pijot-alamak dah kantoi dah...hahaha...mekasih pijot weii...ghindu kat hang...jangan lupa baca entry2 terbaru yang hangat ni...hehehe...

Wednesday, February 17, 2010 10:35:00 PM

asal takde org tag aku ni?? hehehe..

Post a Comment