Wednesday, February 24, 2010

Bila Rajin Datang Menyinggah!!!

korang jangan pelik lak ek...lately aku jadi rajin update ini blog...hahaha...ekseli banyak tul citer aku nak paparkan kat sini...so senang citer aku reschedule kesemuanya...so akan kuarlah hari² citer tersebut ek...hehehe...owhh rini aku nak citer sal apa yang telah aku lakukan bila kerajinan itu datang menyinggah...lately jugak aku suka makan dadih ni...terutamanya yang perisa pandan...eh anak² suka gak...tapi sib baik lah si bapa tak berapa suka...sebab aku campurkan susu cair...dia kan bukan penggemar bahan tenusu ni...so selamat ar...hahaha...

ha...aku suka dadih cap ni...tetambah yang perisa pandan punya...g pun senang jek nak buat kan...just tambah 1 tin susu cair jek...
tara...dah siap pun...ni aku close up sikit...
jadilah kan...dapat ar berbekas²...dah siap seme buh lam peti...sangat enak dimakan sejuk²...hehehe...tu aku ada tambah sekali nata d coco...sendiri mau makan kan...
sekian citer aku bila kerajinan itu datang menyinggah...bila malas???haremmm aku nak buat apa pun...makan jelah apa yang ada...kalu takde???tak makan la jawabnya...hehehe...

12 comments

Wednesday, February 24, 2010 9:04:00 AM

haluuu izan selamat pagi mesia..amboi ghajinnya hang..aku pun suka gak dadih..tmbah2 peberet pia..lately aku pun rajin masak..tp kelupaan nk snap foto2 tuh..sbb apa bila mask air tangan sendiri nih puas hti kan..even tak la sesedap mana..(aku la tuh.) wey..dadih mmg senang dibuatkan...aku pun tingin la nk buat..sbb very ezi kan kan..aku suka yg perisa mocha...

Wednesday, February 24, 2010 9:20:00 AM

dah try yg ceklat?...sedap....mesti laju jer budak 2 org tu makan...;)

Wednesday, February 24, 2010 9:21:00 AM

memang senang pun...semudah one two three jek...hehehe...

Wednesday, February 24, 2010 9:29:00 AM

kak lyn-saya suka yang pandan...so anak2 saya pun suka yang ni...laju jek dua orang tu makan kak...tak nyempat2 suh suap...hehehe

Wednesday, February 24, 2010 10:44:00 AM

mood berblog sudah pg ke hang..aku plak takde mood nak berblog..penat lagi...penat main netball tak sudah sudah...podahhhhh..

wei mudah rupanye buat dadih ni..aku ingat mcm susah..sbb tu tak pernah try...ok la...leh ar try kalo mudah...

Wednesday, February 24, 2010 10:46:00 AM

asha-hahaha...aku ni pun entry berjadual...kalu idak hareemmm la aku nak update weii...memang mudah pung...ikut jek arahan kat belakang tu...tak susah pung...try ar wat...

Wednesday, February 24, 2010 10:58:00 AM

yer ..yer semudah one two three kan..heheh...leh wat biznes jual dadih cenggini..

Wednesday, February 24, 2010 11:30:00 AM

bestnye ade jual yg camni..jadi senang nk buat....huwaa..terasa beruntungnya kalau ada kt msia..boleh mkn mcm2

Wednesday, February 24, 2010 11:43:00 AM

ida-lagi beruntung kalu awak di mesia dan menjadi jiran saya...ari2 dapat bau makanan yang enak...dapat cium bau pun jadilah...

Thursday, February 25, 2010 1:15:00 AM

salam ziarah

jom lihat koleksi tudung ber awning. murah dan menarik

Thursday, February 25, 2010 8:27:00 AM

aku pun dah lama tak buat dadih ni....tapi famili aku lebih sukakan perisa coklat ngan jagung...marvelous.....tgk ko wat...aku pun terasa nak wat lah....tapi bila eik...?hehe

Thursday, February 25, 2010 9:45:00 AM

lin-watlah...bila ko rasa rajin itu datang menyinggah...hahaha

Post a Comment