Monday, February 8, 2010

Cara Mudah Nak Naikkan Trafik???Giler Ke Apa??

hehehe...sentap tak baca tajuk entry aku ni???ahh dulik ar kan...dah kata aku bukan pemblogger tegar, ada idea adalah aku wat entry...kalu takde memang takkan ada lah...ada idea pun bila tiba masa aku malas, jangan harap lah aku nak taip pepe kat sini kan...dah namanya malas..huhuhu...
ritu aku ada borak² ngan asben aku sal blog² ni...ye ar, macam² ar meke² kat luar sana wat tuk naikkan trafik blog derang...pendek kata, ari² ada orang yang jenguk dan klik sana sini...aku???ada orang jenguk syukur lah, kalu takde takkan aku nak paksa plak...biarlah....tarak hal punya...

so borak punya borak smpailah terbuka citer sal Aduka Taruna (yang sebenarnya aku tak kenal pun dia ni...aku kan tak nengok tibi...) dan aku pun tak berminat nak search blog dia ke apa...sebab ianya bukan perkara yang leh buat aku minat...hehehe...teruk tul aku ni...so korang tau apa kata hubby aku tu???

hubby: ha kalu sayang nak up kan trafik blog sayang tu, apa kata wat ar kontroversi cam aduka taruna tu...
aku : ishh giler apa abang ni...tu cari penyakit tau...untungnya sikit, tapi hazabnya banyak...tak pasal meringkuk lam penjara kan...tak koselah...baik cari wang yang halal...hehehe...
hubby: bis tu...tanya sangat tadi...
aku: sayang tanya jek...

so tulah jawapan hubby aku tu...tak masuk dek akal tul...aku waras lagi wei...tak kose aku nak wat kontroversi gitu semata nak up dan suh orang² kat luar sana masuk blog aku ni...aku tau la blog aku ni blog yang kerdil...ada pun yang aku up tu pun citer merapu aku...aku tak kisah orang nak baca ke idak...yang penting per aku nak luahkan ke apa ker terluah...tu jek niat aku...hehehe..adios...aku citer apa yang terlintas di benak fikiran aku skang ni...

9 comments

Monday, February 08, 2010 11:25:00 AM

sy pun mcm nk wt kontobesi la.mcm ner nk luahkan eh. cm ner ni eh? eh taperla tayah susa2 pk kn.sy mcm segan plak nk wt kontobesi.bia la rasia.kena kurgkn kontobesi tingkatkn prestasi skrg~ aik mcm ku knl ayt ini >_<

Monday, February 08, 2010 11:28:00 AM

hahaha...dah dah...ko dok diam² kat tepi sana...ekekek

Monday, February 08, 2010 12:05:00 PM

ish, x yah lor jadik cam aduka tuh... sia2 jek masuk penjara nanti...

Monday, February 08, 2010 12:17:00 PM

farra-hehehe...saya pun tak hingin jadi gitu...sia2 jek...kang tak pasal tak leh berblog lagi kang...ihikss...

Monday, February 08, 2010 1:11:00 PM

zan, ko jgn wat naya kt diri sendiri. igt anak laki (hehe biasa org guna ANAK BINI)

Monday, February 08, 2010 2:16:00 PM

kalo la berblog ni dlm sebulan leh cecah riban.. boleh pikir gak la kontroversi apa nak buat.. haha..

Monday, February 08, 2010 3:54:00 PM

he3x..
watper kan nak wat cenggitu hanya gara2 nuffnang kan!..

Monday, February 08, 2010 10:19:00 PM

penah buka blog aduka teruna tu ntah apa2 xtahan dia siap hina isteri nabi

Tuesday, February 09, 2010 11:07:00 AM

cuma ko naikkan trafik aku plak...ehehehhee....caranye ada?

Post a Comment