Monday, March 1, 2010

"Contest Aksi Menarik Si Comel Bersama Floater" Sempena 1st Birthday HNI

AMARAN:INI ADALAH ENTRY STICKY MODE...UNTUK ENTRY YANG TERBARU DARI SAYA, SILA SCROLL KE BAWAH...TERIMA KASIH...
Assalamualaikum...memandangkan tanggal 20 Mac 2010 depan umur si bujang saya akan menginjak ke angka yang pertama...oleh yang demikian, sempena 1st Birthday beliau yang bakal tiba, saya amatlah berbesar hati untuk menganjurkan contest di bawah bagi memeriahkan lagi sambutan birthday beliau itu...
Syarat Penyertaan:Mudah sahaja

1. Terbuka kepada kesemua blogger yang mengetahui atau terjumpa atau terbaca atau terikut atau sebagainya mengenai blog ini

2. Sudi menjadi FOLLOWER di blog ini (sukarela ye...dah jadi cam kebiasaan plak, kalu wat contest mesti jadi follower..bukan per, senang nak review blog peserta nanti...)

3. Add kan LINK blog ini pada blog memasing.

4. Add LINK contest ini di entry memasing

5. Add kan banner contest di side bar blog memasing.
************************
Cara-cara untuk menyertainya ialah:-
1. Sila uploadkan SEKEPING gambar aksi menarik si comel anda bersama floater. Si comel hendaklah berumur kurang dari 4 tahun semasa gambar itu di ambil.

2. Nyatakan nama anak anda dan umur beliau pada ketika itu

3. Sila tinggalkan link penyertaan anda di entry ini agar mudah untuk saya buat semakan.

Hadiahnya???hehehe...adalah RAHSIA...
tapi yang pastinya, adiahnya takdelah semewah orang lain yang mampu memberi adiah seperti wallet ke, pakej percutian ke, lcd plasma ke...tapi adiah ni diberi atas niat saya yang ikhlas sempena birthday putera saya yang pertama kalinya...eh korang jangan minta lcd plasma free plak...kalu nak jugak, p minta kat Anmum tu...hahaha...

tapi adiahnya berupa adiah tuk anak la...sebab peserta adalah anak2 kan...hehehe...


PERHATIAN
*Hanya 3 orang pemenang yang akan dipilih
*Pemenang akan dipilih berdasarkan aksi yang paling menarik bersama floater memasing
*Tiada sistem undian diperlukan dan pemenang akan ditentukan oleh juri yang dilantik dan penganjur bukan juri ye kengkawan
*Tiada kompromi dalam pemilihan pemenang
*Keputusan adalah muktamad...sebarang surat menyurat tidak akan dilayan...


Tujuan saya menganjurkan contest ini selain niat saya untuk menghadiahkan sesuatu, saya juga ingin menambah kenalan di kalangan blogger2 baru yang sudi berkunjung ke blog saya ini...
Tarikh tutup penyertaan: 31 Mac 2010

70 comments

Tuesday, March 02, 2010 10:15:00 AM

alerrrr....lyna tak dapat join..

Tuesday, March 02, 2010 10:17:00 AM

Wah contest kedua...

floater tu apa? aku ni bengap..

Tuesday, March 02, 2010 10:24:00 AM

ijan-lor, takde can ar ko nak jadi pemenang ni weii...

asha-floater tu pelampung, bagus ko tak segan ngaku bengap...ishh...

Tuesday, March 02, 2010 11:20:00 AM

aku join dah yeee.. ada adiah kan tuk peserta pertama?? hehehe

http://my-contest-blog.blogspot.com/2010/03/contest-aksi-menarik-si-comel-bersama.html

Tuesday, March 02, 2010 11:24:00 AM

sya-giler ko ni...takde lak aku mention ada adiah tuk peserta pertama...aneh ni...

Tuesday, March 02, 2010 12:31:00 PM

echa sebelum aku pg tgk kat link ko tu kan..aku teka...mesti yg aqeef tertido tu..tul idak? ke salah?

Tuesday, March 02, 2010 12:50:00 PM

zidah.. ko ni pandai la.. memang itulah.. itu je gambo dia ngan floater.. hehehe.. tapi masa p famosa aritu pun.. gambo ngan floater.. dia tido gak.. hahahahhah.. tido di floater ngan aqeef memang tak bole di pisahkan...

Wednesday, March 03, 2010 2:08:00 PM

salam

ni entri saya

http://arissasoleha.blogspot.com/2010/03/httph-n-i.html

Wednesday, March 03, 2010 11:16:00 PM

Izan, aku dah join..

http://cayunk.blogspot.com/2010/03/contest-aksi-menarik-si-comel-bersama.html

Thursday, March 04, 2010 11:50:00 AM

salam,

dah join
http://damiaqish.blogspot.com/2010/03/aksi-menarik-si-comel-bersama-floater.html

Thursday, March 04, 2010 12:16:00 PM

hai salam kenal..
Ibu pun dah join gak contest nih..

terjah la yek =)

http://yananuar.blogspot.com/2010/03/contest-aksi-menarik-si-comel-bersama.html

Thursday, March 04, 2010 12:24:00 PM

iii dah join plz visit my blog

http://hasroylin.blogspot.com/2010/03/contest-aksi-menarik-si-comel-bersama.html

Thursday, March 04, 2010 2:34:00 PM

salam perkenalan...

saya mahu join..;)

http://mamababahworld.blogspot.com/2010/03/contest-aksi-menarik-si-comel-bersama.html

thanks so much..;)

Rgds,
Im

Thursday, March 04, 2010 2:36:00 PM

bru aku nak tnya apa tu floater.. nasib baik ada yg tnyakan. nnti aku geledah gmbor yerk..?

Thursday, March 04, 2010 3:07:00 PM

salam kenal..

nat dh join :)

jgn segan2 nk sggh ye..
http://nattdonenonly.blogspot.com/2010/03/contest-aksi-menarik-si-comel-bersama.html

Thursday, March 04, 2010 3:45:00 PM

sy dah join..
follow sy gak ye..
leh tukar2 story..

http://nurulazhamsfamily.blogspot.com/2010/03/contest-aksi-menarik-si-comel-bersama.html

Thursday, March 04, 2010 4:32:00 PM

salam..kite pun nak join gak

http://miniloveshoppe.blogspot.com/2010/03/contest-aksi-menarik-si-comel-bersama.html

floater ngan pelampung sama dak hahahaha

Friday, March 05, 2010 8:38:00 AM

salam..

sy nak join..ni link.klu ade ape2 yg kurang inform yer..tq.. :)

http://myfamily-diaries.blogspot.com/2010/03/contest-aksi-menarik-si-comel-bersama.html

Friday, March 05, 2010 9:06:00 AM

salam kenal n salam contest...
nk join la contest nie...jomzzzz
http://bukhairiah2.blogspot.com/2010/03/contest-aksi-menarik-anak-bersama.html

Friday, March 05, 2010 11:24:00 AM

hi,
this is my entry :

http://myprecious07.blogspot.com/2010/03/contest-aksi-menarik-si-comel-bersama.html

Friday, March 05, 2010 12:58:00 PM

aslkm izan....

aku dah join....

http//lincutes.blogspot.com/2010/03/contest-aksi-menarik-anak-bersama/html

Friday, March 05, 2010 3:54:00 PM

Salam..

Saye dah join..ini entri saye...rajin2la singgah ye..

http://aswalovewan.blogspot.com/2010/03/contest-aksi-menarik-si-comel-bersama.html

Friday, March 05, 2010 11:12:00 PM

http://ibudamia.blogspot.com/2010/03/contest-aksi-menarik-si-comel-bersama.html

sila la terjah dah join ok...

Sunday, March 07, 2010 11:26:00 AM

salam ziarah..nak join juga boleh, ni link saya..
Salam perkenalan juga..

http://qasehhanizd.blogspot.com/2010/03/contest-aksi-menarik-si-comel-bersama.html

Sunday, March 07, 2010 12:08:00 PM

salam...
sah join..
jemput jer jengah...
http://nmfauziazlina.blogspot.com/2010/03/contest-aksi-menarik-si-comel-bersama.html

niece contest..harap leh menang..hehee..

Sunday, March 07, 2010 12:09:00 PM

jemput singgah..

http://nmfauziazlina.blogspot.com/2010/03/contest-aksi-menarik-si-comel-bersama.html

Sunday, March 07, 2010 11:24:00 PM

wahh..menarik contest ni...nanti nak join..tp kena cari pic dulu..

Monday, March 08, 2010 8:55:00 AM

http://mdm7781.blogspot.com/2010/03/contest-aksi-menarik-si-comel-bersama.html

OK ALREDI DONE

HARAP2 ITU FLOATER..KALO ITU BUKAN JENAMA FLOATER..NANTI AKU TUKO..

aku pun tak arif jenis floater ni

Monday, March 08, 2010 10:29:00 AM

salam Izan..

saya pn dh join..
http://lilo80.blogspot.com/2010/03/contest-aksi-menarik-si-comel-bersama.html

see ya.. =D

Monday, March 08, 2010 11:38:00 AM

salam singgah,..jom join contest menarik kat my blogshop pulak, infantino toy, dan lain2 hadiah menarik utk dimenangi!

catlina
KedaiGambarKami
Johor Photographer

Monday, March 08, 2010 12:04:00 PM

salam kenal dari siti...
siti join contest ni yer...

http://teratakibu.blogspot.com/2010/03/contest-aksi-menarik-si-comel-bersama.html

Monday, March 08, 2010 3:07:00 PM

salam perkenalan..klu ade kurang gtau la ye..

http://mysweetheartkyra.blogspot.com/2010/03/contest-aksi-menarik-si-comel-bersama.html

Monday, March 08, 2010 9:57:00 PM

salam,

me dh join:

http://suzie284.blogspot.com/2010/03/contest-aksi-menarik-si-comel-bersama.html

tq

Tuesday, March 09, 2010 9:06:00 AM

salam kenal..nak join ur contest..
nie link saya
http://mummyayu.blogspot.com/2010/03/contest-aksi-menarik-si-comel-bersama.html

Wednesday, March 10, 2010 12:13:00 AM

Salam kenal, salam ziarah dan salam terjah..

ni entry saya

http://mythreeheroes.blogspot.com/2010/03/contest-aksi-menarik-si-comel-bersama.html

Thank you

Wednesday, March 10, 2010 1:00:00 PM

Hi... Looking ways to market your blog? try this: http://bit.ly/instantvisitors

Thursday, March 11, 2010 4:36:00 PM

Salam perkenalan..

Macam best plak..Nak join jugak

http://bedah125-ceritahatiku.blogspot.com/2010/03/contest.html

Thursday, March 11, 2010 7:20:00 PM

SALAM PERKENALAN.... mencuba nasib ☺

http://arissasofea5.blogspot.com/2010/03/contest-aksi-menarik-si-comel-bersama.html

TQ...

Friday, March 12, 2010 2:29:00 AM

salam kenal .. saya nak join jugak..ini link saya

http://sha-noraishah.blogspot.com/2010/03/contest-aksi-menarik-si-comel-bersama.html

TQ

Friday, March 12, 2010 10:42:00 AM

mintak maaf ye izan..saya silap baca..maklumlah baca dah pukul 3 ke 4 pagi...

anyway saya dah betulkan..ampun tuanku!

Tuesday, March 16, 2010 10:25:00 AM

nk joint gk yer..

http://aslindaa.blogspot.com/2010/03/contest-aksi-menarik-si-comel-bersama.html

Tuesday, March 16, 2010 1:58:00 PM

salam perkenalan...sy dah join contest ni sila terjah ke blog sy ekk..

http://myheart-png.blogspot.com.

Tuesday, March 16, 2010 2:49:00 PM

salam perkenalan,

ini link saya yer...sudi2 la jenguk

http://suewanya.blogspot.com/2010/03/contest-aksi-menarik-si-comel-bersama.html

Tuesday, March 16, 2010 3:28:00 PM

salam kenal...
saya nak join juga...

http://ejamaria.blogspot.com/2010/03/contest-aksi-menarik-si-comel-bersama.html

sudi2 la jengah...

Wednesday, March 17, 2010 10:42:00 AM

izzan,dah join ;)http://superzetymarlia.blogspot.com/2010/03/contest-aksi-menarik-baby-dlm-float.html

Wednesday, March 17, 2010 10:42:00 AM

izzan, rasenye sume syarat done,tgk2 kt sini yaa
http://superzetymarlia.blogspot.com/2010/03/contest-aksi-menarik-baby-dlm-float.html

Wednesday, March 17, 2010 11:19:00 AM

Salam perkenalan iz-AnN. Dah join, feel free to visit my blog (^_^)

http://sharingiscaring-fiza.blogspot.com/2010/03/contest-aksi-menarik-si-comel-bersama.html

Anonymous
Wednesday, March 17, 2010 3:08:00 PM

salam, nak tanya la..pelampung yg tangan tu boleh tak?yg letak kat lengan t?

Wednesday, March 17, 2010 3:22:00 PM

hurmmm...floater yang saya maksudkan disini adalah pelampung...bukan yang letak kat lengan tu...maaf ya...

Wednesday, March 17, 2010 3:36:00 PM

salam kenal..
MM dah join dan ni linknya

http://mamamanja79.blogspot.com/2010/03/contest-aksi-menarik-si-comel-bersama.html

link blog iz-ann kat sini http://mamamanja79-friends.blogspot.com/

jgn lupa datang terjah
tq

Wednesday, March 17, 2010 9:59:00 PM

salam kenal IzAnn,

saya nak join contest kali ini.sila ke link bwh untuk n3 saya.tkasih

http://imtiyazs.blogspot.com/2010/03/contest-aksi-menarik-si-comel-bersama.html

Thursday, March 18, 2010 7:02:00 PM

salam kenal iz-ann...saya joint jugak
ini link nya :

http://mamashasha-bed.blogspot.com/2010/03/contest-aksi-menarik-si-comel-bersama-floater.html

tq...

Friday, March 19, 2010 12:01:00 AM

Salam...

Saya dah join juga...Lawatla ye..

http://lsscontest.blogspot.com/2010/03/contest-aksi-menarik-si-comel-bersama.html

TQ

Friday, March 19, 2010 12:49:00 PM

Salam, nak join jugak...

http://aishah-megahasz.blogspot.com/2010/03/contest-aksi-si-comel-bersama-floater.html

Tuesday, March 23, 2010 12:37:00 PM

kak izan,
saya punya penyertaaan kat sini yer

http://cikgeligeli.blogspot.com/2010/03/contest-aksi-menarik-si-comel-bersama.html

Tuesday, March 23, 2010 10:56:00 PM

Assalamualaikum

ini link saya

http://anasfadilah.blogspot.com/2010/03/contest-aksi-menarik-si-comel-bersama.html

p/s: hi!

Wednesday, March 24, 2010 12:30:00 AM

salam,berminat nak join juga. ni link saya

http://rienandfamily.blogspot.com/2010/03/contest-aksi-menarik-sicomel-bersama.html

Thursday, March 25, 2010 11:39:00 AM

Salam kenal..
Na join contest nie yek?

http://warkahbuatbulan.blogspot.com/2010/03/contest-aksi-menarik-si-comel-bersama.html#links

Thursday, March 25, 2010 12:12:00 PM

hai salam perkenanalan...

saya joint contest ni gak ye..

mai la terjah mah saya..ni link dia..
http://ckynhashim.blogspot.com/2010/03/contest-aksi-menarik-si-comel-bersama.html

harap2 ade la rezki..

tq..

Thursday, March 25, 2010 2:28:00 PM

salam iz-ann.. i join contest u..

ni my link :
http://myalycia.blogspot.com/2010/03/contest-aksi-menarik-si-comel-bersama.html

nnt kalo ada yang syarat tertinggal bg tau ekkk... eh, i pun sama lah tinggal kat putrajaya jugak ;)

Friday, March 26, 2010 9:36:00 AM

salam kenal..
saya dah join..
http://nureenasir.blogspot.com/2010/03/contest-aksi-menarik-si-comel-bersama.html
tq

Friday, March 26, 2010 1:43:00 PM

Hello...Ayuni dah join contest ni

http://dqaseh2u.blogspot.com/2010/03/contest-pertama-ayuni.html

Sunday, March 28, 2010 2:46:00 PM

Salam kenal..
lya da join contest ni.. sila terjah:-

http://fasyafrina.blogspot.com/2010/03/contest-aksi-menarik-si-comel-bersama.html

**if xckp syarat..inform yer..

Sunday, March 28, 2010 3:50:00 PM

salam kenal dr hamber oya

http://oya-contest.blogspot.com/2010/03/contest-aksi-menarik-si-comel-bersama.html

meh ler tgk tak ckp syarat gitau ye mekaceh

Monday, March 29, 2010 2:10:00 PM

dah join diz contest, jemput singgah blog yep

http://wansteddy.blogspot.com/2010/03/contest-aksi-menarik-si-comel-bersama.html

Tuesday, March 30, 2010 8:51:00 AM

Salam... saya dah join contest ni..mai singgah ke blog saya ya.. tq..

http://lakaranhatii.blogspot.com/2010/03/contest-aksi-menarik-si-comel-bersama.html

Wednesday, March 31, 2010 10:36:00 AM

sempat lagi tak ??? nak join untuk ahmad afif hakim yang memang suke g swimming ..even dok dalam pelampung je..

http://nibz83.blogspot.com

Wednesday, March 31, 2010 4:57:00 PM

last minit penyertaan dari Zana...hope still di terima yerk iz-ann...he he he

my link :

http://littlestoryfromlittlefamily.blogspot.com/2010/03/contest-aksi-menarik-si-comel-bersama.html

Wednesday, March 31, 2010 5:16:00 PM

Salam iz-AnN,
saya nak join jgk...sempat lagi ker ni...masih 31 Mac kan..harap2 bole terima yer...

ni linknyer..
http://zahirahsofiyyah.blogspot.com/2010/03/contest-aksi-menarik-si-comel-bersama.html

tq

Wednesday, March 31, 2010 10:51:00 PM

Salam

Saya join juga yer

http://jomjoincontest.blogspot.com/2010/03/contest-aksi-menarik-si-comel-bersama.html

Terima kasih

Post a Comment