Saturday, February 20, 2010

Karnival Wow Putrajaya

sabtu...tak kemana tapi ni baru balik dari karnival di atas...bukan jauh pun dari umah...dah dok putrajaya kan, so gagah jugaklah p menjenguk...kang orang kata apa lak...dok jek kat putrajaya tapi apa event yang berlangsung kat putrajaya haremmm tak tau..takmolah gitu kan...gambar???nantilah aku try upload kat entry berikutnya, sebabnya kat umah aku takde usb cable nak transper gambar ni...lupa ar plak nak bawa balik dari opis...

eh korang lak pe citer???p mana wiken2 begini??

3 comments

Sunday, February 21, 2010 12:27:00 AM

apa yg menarik kat sana mot? cite ar.. kalo menarik leh gak singgah..

Sunday, February 21, 2010 8:06:00 AM

aku ada liga netball...sakit seluruh tubuh badan..harus ke spa sat2 lagi

Sunday, February 21, 2010 9:13:00 AM

shifa : hehe..ko tgk kat tv1 sekarang...ada la ceritanya...

asha: mandi bunga je lah woi...

Post a Comment