Thursday, March 4, 2010

Korang Perasan Tak???

memula aku tak perasan gak...tapi bila nengok status en hubby kat fesbuk dia really make me thinking bout dat...hurmmm...ni status eh hubby ku itu...

Belek2 kelender bila nk gaji..tiba2 perasan da persamaan..27/11/09 JUMAAT=raya haji ,18/12/09 JUMAAT thn bru hijrah,25/12/09 JUMAAT=Krismas,01/01/10 JUMAAT=thn Baru masihi,26/2/10 JUMAAT=Maulud Nabi,28/5/10 JUMAAT=Wesak,10/9/10 JUMAAT=Aidilfitri,27/8/10 JUMAAT=Nuzul Quran, 5/11/10 JUMAAT=Deepavali...terus teringat dlm ...Al Quran, HARI KIAMAT x kan berlaku selain HARI JUMAAT,kena byk beristigfar dan smoga dosa di AMPUNI


apa yang korang fikirkan???moga dosa kita semua diampunkan...

5 comments

Thursday, March 04, 2010 10:53:00 AM

heheh dari last year lagi dah perasan pasal banyak PH jatuh ari jumaat pasalnye koje aku dok wat attandance kena cek dulu sebelum org lain tanya hehe

Thursday, March 04, 2010 10:58:00 AM

nana-tulah pasal...besday haku pun hari jumaat ni...ni kira PH gak ker???hahaha

Thursday, March 04, 2010 1:25:00 PM

aku perasan..

Thursday, March 04, 2010 7:32:00 PM

aku perasan dah..

tapi yg aku perasan dari blog aku tajuk lain..tapi bukak2 cite lain..yg ni pun perasn gak..ehehehe

Thursday, March 04, 2010 10:35:00 PM

tanda2 kecik pun dah byk..

Post a Comment