Thursday, February 11, 2010

Kota Mahsuri

kali kedua ke kota mahsuri, tak banyak bezanya...cuma kali kedua p ni, kami tak naik pung nengok umah mahsuri tu...malas ar...seram...so nilah serba sedikit gambar yang rajin aku upload...
pe kehal ngan anak dara aku sorang tu...

balik² gambar mereka jugak...
eh ada pun gambar kami sefamili...
lama tak guna menda alah ni nak mesin getah...
kami tiga beranak plak...
baby beso...
like father like son...
he is my hero...
penunggu pintu...

sekian...

9 comments

Thursday, February 11, 2010 3:06:00 PM

wah..aku pun nak gi la nnti..tak sabo nak jejak kaki ke lgkwi..1st time katenye..ala2 jakunla gitu..heheheh..amacam izan..dpt ke umh kat bukit tekoh tu utk aku menginap..hehehehe..eh tp btul ke rumah tu seram..dahla bwk bdk kcik2 ni..kang mahsuri ikut aku blk lak..huhu..

Thursday, February 11, 2010 3:11:00 PM

hehehe...ko ni...umah mana lak yang seram...kota mahsuri ni biasa jek...takde yang seram...cuma ada ar satu umah tu masuk kena bayar rm baper tah...pastu dia akan citer ar salah silah ngape mahsuri dibunuh...pastu ada ar patung2 seme...tu yang aku kata seram...sebab patung tu cam idup jek...ihikss...

btw, kalu ke langkawi jangan lepaskan peluang naik cable car weii...sangat sonok eben aku gayat...hahaha...

Thursday, February 11, 2010 4:39:00 PM

beznye..dah lama gile tak g kota mahsuri ni last pegi form 1

Friday, February 12, 2010 9:24:00 AM

my next trip tuk thn ni pun cadangan nak g langkawi....insyaallah kalau ada rezeki sampai ar aku sefamili ngan famili hubby aku.....tak sabo.....dulu pg tak naik cable car...kali ni mesti nak naik....

Tuesday, February 16, 2010 3:26:00 PM

wah sngt la meriah gambaq2 hg melencong ke langkawi nih izan..mmg tak jemu jenjalan kt langkawi kan...
seriously aku habaq mai..last aku pi umah mahsuri tuh masa aku dajah 2 yakni pd thn 1989 hahahahha..terukkan..len kali aku nak pi sekali lagi bwk nuar n pia...

Tuesday, February 16, 2010 8:35:00 PM

last time aku pi rumah mahsuri tu ada shooting..ada sorang pelakon tu..tak glamer sgt sebab aku tak kenal..heheh..

Wednesday, February 17, 2010 5:18:00 PM

terang2 kat pintu tu suh tanggal kasut..dua beradik tu buat muka tak bersalah ajer..aduhai ibu..kenaperlah ambik gambo terang2 nampak saya adik2 salah tingkah laku nih...aduhai..kantoiiii

Wednesday, February 17, 2010 7:06:00 PM

nana-huhuhu...hang kena p semula tu...bawa damia...bistu takkan nak tunggu damia form 1 baru nak p semula...ekekeke...

lin-aku plak ingat my neks trip ke cameron...ritu tak puas p sebab musim ujan la...hehehe...

fyzz-uikss...ritu hang p langkawi hang tak p ke kota mahsuri ni???

midot-yelah, ko kan buta pelakon...manalah ko kenal pelakon mesia ni...

emie-a-la-mak...terkantoi ar plak...tajam sungguh matamu itu...hehehe...

Thursday, February 18, 2010 12:40:00 PM

aku tak pi pun izan..len kali kena pi sekali lagi..pi tgk mahsuri .eh silap tempt tinggalan mahsuri

Post a Comment