Wednesday, March 31, 2010

Biarku Sendiri...Mencari Kasih Yang Tak Pasti!!!

wahhhh tajukk....cam orang putus hati jek kan....memang pun...hahaha...sebabnya ari ni saya akan dilanda kebizian yang amat sangat...seme kerja  perlu saya bereskan...dateline tinggal 2 hari jek lagi before saya p kursus selama 4 hari bermula 5 hingga 8 April di Intan Wilayah Timur dan bercuti selama 3 hari dua malam di Jengka yang indah permai itu..hohoho...

dan mungkin jugak ari ni saya akan lambat menjenguk blog ini...wahh...leh tahan ke idak ni ek...leh..leh...hehehe...kenalah kan, sebab ada tugas yang lebih penting dari yang ni kan...pepun tugas2 rasmi perlu dibereskan terlebih dahulu...

pepun kekawan..insyaAllah kalu saya dah dapat keputusan dari pihak juri...mungkin 1 April ni saya akan umumkan nama nama pemenang ye...tengs for all sapot...lebiu la...daa....

6 comments

Wednesday, March 31, 2010 8:57:00 AM

berkursus laki bini ke? aku cadang nak p kursus tue sekali ngan laki aku tp ofis laki aku tue susah betul nak lepaskan staff die p kursus yang tak berkaitan..cam laki aku keje it, kena pegi kursus it jer...

Wednesday, March 31, 2010 9:43:00 AM

ooo..kursus kt kami..hehe..welcome2..^_^

Wednesday, March 31, 2010 9:43:00 AM

1 april? alamakkk...
wei abes la tomato ko buruk nanti kalo g kursus lelama. hehehe

Wednesday, March 31, 2010 9:49:00 AM

mamalyna
eh tak ler...kursus jejalan cari makan ni...hehehe

noj
yelah 1 april weii..ko nak wat april fool ek...

@juera
yelah kut...hehehe...mekasih...mekasih...

Wednesday, March 31, 2010 4:40:00 PM

intim?...
huhuhu, plan nak kursus situ bln 5 ni..
jomla join skali..
leh kenal².. =D

Thursday, April 01, 2010 1:55:00 AM

aku ada gak apply kursus kat INTIM tp rasanyer bulan 10 kot..tak ingat lak..hahaha..hope dapat ar kursus tue..leh angkut hubby n aqil skali..nak citer kat aqil kat situlah mama&papa berkenalan..Kuikui

Post a Comment