Monday, March 1, 2010

Bila Malas Menyelubungi Diri

aduyaii...malas datang lagi...ni bahananya bila malas datang lagi...rasa malas lak nak hapdet ini blog...agaknya penyakit bermusim ni...kejap rajin...kejap malas...penyakit rajin aku lak p kat orang lain...tak pelah...kalu dah malas tu, tak leh buat apa la kan...nengoklah sok² lusa nanti...kalu rajin, aku hapdet...kalu still malas tu, tak pat den nak nolong...btw, tenkiu for drop by here...daaa...

4 comments

Monday, March 01, 2010 12:56:00 PM

cenggitu la izan...kalau dan mai mood ghajin sehari tuh nak hapdet blog berkali2 kan..takpa..takdak mood pun..malas pun aku tetap terjah blog hg...heheh

Monday, March 01, 2010 4:23:00 PM

mekasih jot...tunggu la entry sok...hahaha...

Monday, March 01, 2010 5:23:00 PM

jgn malas2 la..penat i dtg sini dr jauh tau nk bace :-p

Tuesday, March 02, 2010 9:08:00 AM

erkk...ada ke ida...baiklah saya akan pujuk agar kerajinan itu datang...mekasih la ek...sesusah jek datang dari jauh...hehehe

Post a Comment