Tuesday, March 16, 2010

Dah Setahun Pun...Al-Fatihah

ini lah bos saya...

korang masih ingat lagi tak...pada tarikh yang sama, hari ni 16 Mac 2009 yang lalu, saya ada paparkan satu citer berkenaan dengan bos saya...ye, pasal kehilangan anaknya dalam kemalangan jalan raya...hurmm...tup tap tup tap...ari ni genaplah setahun arwah pergi mengadap penciptaNYA...namun bos saya, masih lagi bersedih...pemergian allahyarham merupakan satu tamparan hebat buat dirinya...percaya atau tidak saban hari, saban waktu beliau asyik berceritakan tentang arwah...yang pastinya berat mata memandang, berat lagiiii bahu yang memikul...ni entry saya pada tahun lepas...sila klik SINI

pada capt dan keluarga, al-fatihah...moga arwah tenang di sana...bersamalah kita sedekahkan al-fatihah...amin...

7 comments

Tuesday, March 16, 2010 3:49:00 PM

Al-Fatihah....
sedih lak kat boss tu sampai skang teringat lagi yer...
tu la..org yg kita syg mmg susah nak dilupakan

Tuesday, March 16, 2010 3:59:00 PM

Alfatihah...

Tuesday, March 16, 2010 4:03:00 PM

siti
tulah pasal...dah la anak sulung...manja lak tu...hurmmm
4 hari kemudian saya pun melahirkan bb irfan saya tu...

nurul
mekasih...

Tuesday, March 16, 2010 4:11:00 PM

Al-fatihah buat arwah..semoga rohnya dicucuri rahmat

Tuesday, March 16, 2010 4:57:00 PM

salam

ohh betapa cepat masa berlalu..betapa itu taqdirnya. semuga dicucuri rahmat berterusan buat aruah .kita pun lum pasti dimana penghujungnya..Semuga sujud terakhir kita berbekal bersama pengampunan. AL FATIHAH

tambahan: oooh nie anak buah paling bguis..mmperingati tarikh2 penting bos..layak dpertimbang utk naik pangkat nie..hihiii kan kan

Wednesday, March 17, 2010 7:45:00 AM

tak sgka kan..nmpk bos ko tu relax cool je..tp ati dia kite tak tau.msti dia rindu sgt kat ank dia kan..smoga rohnya tenang disane..al fatihah..

Wednesday, March 17, 2010 9:00:00 AM

ainhany
betul apa yang ain cakap tu...tulah kita pun satu masa nanti akan kembali kepada pencipta kita...tunggu masa jek

hehehe...jangan kata gitu..segan ai...itu adalah satu tanggungjawab...:P

lia
tulah kan...nampak dia cool, tapi aku admit la, dia memang bapa yang penyayang...

Post a Comment