Thursday, March 11, 2010

Giveaway Birthday Present for My Baby from Mama Icha

~~ Giveaway niey bermula dari hari ini, 9 Mac hingga 1 Disember 2010....
*wahh...lama tu...

~~WAJIB menjadi followers blog Mama Icha, Putri Farisha dan Izzat Akiff....yang belum tu lekas2 jadi followers...kalu x...disqualified...~~Letak Banner di sidebar blog anda dan linkback...(WAJIB)
*seme dah...tak caya???sila buat semakan...hehehe...
~~U o’ll wat 1 en3 mengenai tentang diri baby u’oll (kalu bleh wat entri sebulan sebelum tarikh lahir baby anda,sebab senang mama icha nak blogwalking)......mesti ada butir2 diri seperti : Nama, Tarikh Lahir, Tempat Lahir, umur baby anda skang, berat dan tinggi semasa dilahirkan, perkembangan baby anda skang dan nama anda..jangan lupe gamba sekali...n pastikan wat sticker mode hingga ke tarikh lahir baby anda...
*aler...qualified ke ni...tarik lahir Irfan pada 20 Mac ni...maaflah dik, tak sempat sebulan sebelum...kalu tak qualified tak pelah...akak pasrah...sob...sob...

~~Baby u’oll mesti dilahirkan antara bulan April 2006 hingga bulan Disember 2009 – iaitu dari umur sebulan ke 4 tahun lebey pada 31 Disember 2010.....xkesahler ade anak kembarker...ade anak 2,3 orang..baru lahirker.....yang penting umurnyer x lebey dari 5 tahun...ok..(Jelas x?..x jelas sila gi ker blog mama icha n go to chatbox mama icha...gerenti akan dibalas segala jawapan anda)....
*owhh bleh la ni...sebab irfan lahir pada 20 Mac 2009...layak kan???

~~Bagi yang lahir bulan 1 hingga bulan 3...soriler sebab bulannyer dah lepas...xper....tahun depan cube lagi...tupon kalu giveaway niey masih berjalan....harap2lah ye...cepat wat entri anda...bulan depan dah bulan 4...cepat... cepat... cepat... cepat...
*bulan 5 ni leh join lagi kan...tu tuk si kakak plak...dia lahir 7 Mei 2007...hehehe...giler tamak gini...
_^-^_


Nama: HADIF NASR IRFAN BIN HARRIS FATIMI
Tarikh Lahir: 20 MAC 2009

Tempat Lahir: DEWAN BERSALIN, HOSPITAL PUTRAJAYA

Umur Sekarang: 11 bulan +++

Berat dan tinggi semasa dilahirkan: 2.96kg dan 50cm

Perkembangan baby anda skang: owhh...tinggal beberapa hari jek lagi irfan akan menjengah umur 1 tahun...dan dalam pada itu, macam2 dah perkembangan dia yang buleh dilihat...irfan sudah mempunyai 6 batang gigi...4 diatas dan 2 dibawah...dan yang paling ibu gumbira irfan dah pandai berjalan walaupun tak berapa mahir lagi...kalau kat rumah ni asiklah berjalan kesana kemari...sangat seronok bila nengok dia berjalan...kalau nak dibandingkan irfan dengan kakak...irfan lagi cepat berjalan...irfan juga kuat makan...sehari adalah 4 kali jugak dia makan...dan yang pastinya irfan masih lagi menggemari susu ibu...kalu tiap2 malam mesti cari ibu nak tido...kalu abi??owhh itu kakak yang punya...irfan jugak dah leh kuarkan beberapa patah perkataan cam dah...nak...abah...tu la...dah semakin sihat dan bijak...kehadiran irfan benar2 menjadi pelengkap idup ibu dan abhi kerana kami telah mempunyai sepasang cahayamata...

Nama Ibu: Izan Abdul Latif

2 comments

Wednesday, March 17, 2010 10:00:00 AM

lah...x leh masuk....contest start bulan 4...hukhuk...sian akak...xpe...nnti fara ade contest laen...tttttttttuuuuuuungggggu eh...

Wednesday, March 17, 2010 10:19:00 AM

aler...tak layak ek..takpelah fara...akak gugurkan la penyertaan akak ni...sob...sob...sian kat dak irfan tak leh nak pat adiah...uhukss

Post a Comment