Wednesday, March 10, 2010

Hari Ini Saya Rasa...

1. macam malas nak update blog...sebabnya takde citer yang nak kongsi...ada pun semenya di pending...tah kenapa tah...

2. ngantuk sesangat...ni bahanya sebab tertido lambat...alasannya menunggu siaran langsung The Biggest Loser Asia...tunggu punya tunggu alih² tak pat gak nengok sebab astro goyang ujan kekdahnya...arghh...saya jadi semakin panas ati dengan itu astro...

3. macam nak kuar jap sementara bos p miting ni...ada dua tiga barang anak kena beli...tapi rasa cam malas lak...malas tul nak drive kete sendirian...aduyaaii...

4. cam takde mud ar plak...ni medical cases berlambak ataih meja...tapi saya hanya memandang sepi...haihhh...buatlah izan...kamong....dah lama ianya berada di ataih meja kamu...alahaiii...plis...plis...ngaperlah ramai sangat pilot kena sakit dan kena grounded ni...haiyaa...

5. cam lemau pun ada...pagi tadi bangun agak lambat...tu pun dah jam 5 pagi...ishh...sib baik masih gagah buatkan bekalan tuk irfan...lam paler masih ligat mikir apakah menu tuk esok hari...ishh...ishh...

6. cukuplah takat ni jek pe yang saya rasa...kang kalu ada lagi saya tulis lagi ar...daaa...

6 comments

Wednesday, March 10, 2010 9:19:00 AM

1. malas2 pun dh update dah nie..
2. owh ngantuk bahana astro yek?? seb bek aku xde astro tu pun dh tido lewat nih..
3. p jek la cam xbiasa lak.. bkn ke sll ko drive sensorang?
4. pilot2 komplot sakit gamaknye..sy pun nk cuti sakit lah join itu pilot2 mung..
5. bangun 5 pagi pun masih lewat ker?? aku masih diulit mimpi hantu weii..
6. owh yee.. kang kot ko ada entry baru nnt aku komeng hokeh.. heheheheh -sekian wasalam

Wednesday, March 10, 2010 9:27:00 AM

hahaha ko ni yang...wat lawak plak...chaittt...

Wednesday, March 10, 2010 11:10:00 AM

hehehe...
klakor lak baca entry ni....takpe..post ni kira update gak la yer..

Wednesday, March 10, 2010 11:28:00 AM

bgun kul 5 tu lewat lg ke wei?...
aku kul 5 td tjaga gak,pehtu bkeroh smula....

maleh2 ko pun entry ber update gk ni....

aku pn mcm lemau semacam je rini..ntah le nper....

Wednesday, March 10, 2010 11:52:00 AM

siti
kelako ke...heheh...takde la, tapi tu yg saya rasa tadi...tapi dah nak masuk petang ni rasa cam lain plak...

along
ye tu dah lewat weii...walaupun aku bangun lam keadaan separa sedar setiap hari...

Wednesday, March 10, 2010 12:02:00 PM

what 5 pagi rasa lambt..aku pukui 6.00 baru bgn..heheh..takpa..dh dua anak kena double awai..aku sorang ja anak...leh la lewat skit..
aku hari nih mood buat keja..hg tgk ghajinkan aku..nmpak tak izan?

Post a Comment