Monday, March 22, 2010

"I'm going to the Gatsby Deodorant Street Fair"

sana sini para blogger dok up entry ni...eh saya pun mau join jugak...segala details ada di bawah ni...mana tau ada rezeki leh jadi orang yang ke 400 itu...hehehe...


The street fair is to commemorate launching their new range of product-


The Gatsby Deodorant Series, which

Consists of Roll-on type & Spray Series.


Date: 17th April 2010

Time: 10am till 5pm

Venue: Front Foyer, Ground Floor, Berjaya Times Square, Kuala Lumpur
 
for more info log in www.gatsby.com.my/streetfair

ni map lokasi...tak tau, korang leh kol balai polis yang berhampiran

dan ada beberapa game yang telah disediakan...

paling beh....
Also, lucky draws & various cool gadgets worth up to RM15,000.00 to be won!

so korang² yang dapat email dari nuffnang itu, apa tunggu lagi...moh up entry beramai² sebelum terlewat...

5 comments

Monday, March 22, 2010 2:18:00 PM

samalah kiter pun join gak...jumpa di sana...kiter klik2 iklan izan...moga bertambah duit nuff k

Monday, March 22, 2010 2:25:00 PM

yo yo....kalo hang dpt rm50 hang plak share dgn aku naaa...

caiyork

Monday, March 22, 2010 2:33:00 PM

mama aqish
jom...jom...kita meriahkan majlis
(itu pun kalu en somi sudi mengikut ku ini...hehehe)

asha
owhh, bleh2 janji dapat pewangi free satu...huhuhu

Monday, March 22, 2010 3:56:00 PM

ramai tol org wat en3 psl ni jeles xdpt join

Monday, March 22, 2010 4:17:00 PM

izan nih yg ada akaun nuff ka..cewah..mana tau hg jadi the luckiest blogger ka..yg ke 4 riban tuh ..eh 400 ..kan kan.
p/s sowey la tak dan nk jenjalan kt blog dua tiga menjak nih..kebizian tahap budak dajah 5 seroja dh nih..byk keja sekolah hehe..

Post a Comment