Saturday, March 6, 2010

Kesian, Gambar Bogel Mereka Tersebar Di Internet

hahaha…akhirnya nama aku ditag juga…barulah aku ada feel nak buat…eh korang jangan terpedaya lak ngan tajuk di atas tu…meke tu yang mengheret aku buh tajuk ni…keji kan…eh mereka lagi keji tau…kalu tak percaya korang lek klik SINI…huhuhu…mana mungkin aku wat fiil tak senonoh gitu…owhhh tidakkk…
--------------------------------------------------------------------------

No.1
Aperkah jenama Deodorant yg korang pakai skang.
*nivia…tulah yang aku juga dari dulu sampai skang…lum pikir nak tukar lagi…so far ok jek…tak putih tak gelak tiak aku ni…janji bulu tiak takde…kan asha kan…hahaha…

--------------------------------------------------------------------------

No.2
Brand ikan Sardin dalam tin yang paling digemari?
*sama cam orang lain ar…brand paling mahal ar syedap…tapi tiap bulan wat stok aku beli yang bajet punya…

--------------------------------------------------------------------------

No.3
Apalah bahagian badan anda yg paling anda rasa SEKSI & SEKSA!
*oyoyo…soklan yang aku rasa cam susah aku nak telan air liur…setahu akulah kan, aku tak rasa aku seksi…kalu nak tau gak part mana yang seksi kena tanya meke yang lebih layak la…huhuhu..

--------------------------------------------------------------------------

No.4
Aper hadiah yg paling 'HAMPEH' yg korang penah terima dr yg tersayang?
*so far takde lagi…seme yang beh2…sebabnya si dia amatlah susah nak kasi adiah2 ni bagai...

--------------------------------------------------------------------------

No.5
Korang akan rasa diri disayangi bila.........???
*bila???bila si dia buat seme kerja rumah yang selama ini aku buat….basuh pinggan, kemas umah, sental lantai bilik air, mop lantai, lipat baju, bangun pepagi masak bubur anak dan macam2 lagi…tapi so far aku tak rasa disayangi lagi….sebab seme tu aku kena buat…ishhh..bila nak sayang ni bang????

--------------------------------------------------------------------------

No.6
Apakah hadiah yg korang akan kasik pada bakal mak mentua pd kali pertama berjumpa?*hurmm…al-fatihah buat mak mertua yang telah kembali ke rahmatullah…tak sempat nak merasa kasih sayang seorang mertua…alahaii…

--------------------------------------------------------------------------

No.7
Antara Belacan, Cencalok & Budu...yang mana lebih wangi n sesuai dibuat perfume?(Yang mana lebih wangi dibandingkan dengan bau kentut anda?)
*aku rasa baik kentut aku ok jek…tapi kalu makan telur tu, memang tak hagak2 ar bau dia kan…hahaha…aku cam asha jugak…aku pilih tempoyak…aku penggemar tegar tempoyak sapu kat roti buat cam jem…sangat enak dimakan begitu sahaja…

---------------------------------------------------------------------------

No.8
Jenama kasut paling banyak yg anda miliki?
*wahh…tak pernah beli kasut memahal…semenya cap pasar malam dan paling aku suka pakai p keje selipar jepun….aku kan sempoiii...huhuhu

----------------------------------------------------------------------------

No.9
Sekiranya anda menjadi Menteri Pembangunan Masyarakat & Perancang Keluarga apakah yg akan anda lakukan demi meramaikan rakyat Mesia?Sekiranya ditawarkan anda berminat utk memegang jawatan menteri aper?
*hurmmm…tak pat jawab la…sebab aku rasa cam mustahil sesangat aku nak jadi menteri…aku belajar tak tinggi…tu pun ada diploma jek…tu pun belajar sampai extend2 bagai…dan tu pun baru jek sign surat opsyen tau…sob…sob…
jawatan menteri apa yg aku nak pegang?

*Wahh…soklan beh ni…aku nak pegang menteri kewangan la…beh tu…aku leh songlap wang rakyat…(giler tul aku ni…mang rosak kalu jadi menteri…hahaha…)

----------------------------------------------------------------------------

No.10
Sila Tag kepada 5 orang yang sangat anda rasa sesuai menjadi menteri di atas!Okeh, sila get redi
NURUL

Umi Nuha

Pijot

ida

5 comments

Sunday, March 07, 2010 12:05:00 AM

hehhee..mcm tak sangka kena tag.tq :-) InsyaAllah nt jwb soklan tu ek

Sunday, March 07, 2010 5:03:00 PM

izan..thanx buat tag

aku tak join lagi contst...tak sempat maaa...

byk plak aktiviti arini..

Monday, March 08, 2010 8:18:00 AM

eheheheh sian gambo mereka tersebar kan..

Monday, March 08, 2010 9:17:00 AM

umi nuha
percayalah...hehehe...

asha
sesama...aku rasa bangga ada orang tag aku...saje lah tu kan, suh aku hapdet blog...
agak2 ko gambar saper yang terserbar ni...muskil aku disitu

Wednesday, March 10, 2010 11:51:00 AM

lor izan aku baru pasan hg tag aku ..nogha pun tag aku..kira aci la noh..heheh...

wey laki kita mmg la cenggitu izan oi..aku nih..kalau aku tak hingaq sebakui ka..depa wat derkkk ja..kita la jadi bibik kt umah..la nih munkin akibat takmau dengaq ngauman singa jadian aku..dia yakni anuar pun tulun2 la..kalau aku cam amah kt dapo tengh dok memask ..basuh pinggan..kompem dia sapu sampai kt luar n dlm umah..tlg mask nasi..laki kita pun kdg2 kena diasuh dn dididik dn izan kan..

Post a Comment