Thursday, March 18, 2010

Nuffnang Lagi...Tak Abis-Abis...Hehehe...

korang ingat tak entry saya pasal nuffnang selasa lepas...aler entry sal owhh nuffnang tu...kalu tak ingat jugak dan malas nak cari² korang leh klik kat SINI...dan ari ni bila cek balik akaun nuff saya tu, sangat la terkejut sebabnya dari 2 Buffered Earning (BE) menjadi 3...wahh...sangat teruja bagi pemblogger yang tak berapa nak tegar dan blog kerdil macam saya ini...terima kasih nuff...jasamu sangat dikenang...
dan sebenarnya...saya kurang arif tengah BE ni...saya pun tak paham apakah yang dinamakan BE ini...dan dari mana datangnya UNIK itu...tah lah...yang paling saya faham earning saya masih lum mencukupi untuk dicash out...maklumlah blog kerdil kan...tapi tak per..usaha tangga kejayaan kan...chaiyok...chaiyokkk...

8 comments

Thursday, March 18, 2010 2:54:00 PM

wawawa...samalah..nueul pon x faham..tgk blog org lain meriah ber buffered2 nuff dia..nge~~

Thursday, March 18, 2010 2:58:00 PM

wa.. majulah nuff untuk negara.. hehehehehe... wei.. bagi tips sket... dah jadi otai ni..

Thursday, March 18, 2010 3:03:00 PM

nueul
hahaha...masalahnya saya pun tak tau apa fungsi buffered2 ni...layankan ajalah...hehehe

echa
eh ko ni...otai menda lak...yang otai tu si noj tu...unik dia saja tuk sehari dah cecah beribu...aku ni nak cash out pun lum mampu tau...sob...sob...

Thursday, March 18, 2010 3:10:00 PM

aku xreti apa weh pasal nuff ni eheheh

Thursday, March 18, 2010 3:12:00 PM

samer ar...hr nie ai de 6 BE

Thursday, March 18, 2010 3:15:00 PM

nana-hurmm...aku pun tak tau weii...dulu aku ingat nuffnang ni adik badik ngan saiful nang tau...hurmmm

bukhairiah
wahh...ni memang tip top punya blog...masyukkkk...

Thursday, March 18, 2010 3:40:00 PM

chaiyork ar....aku klik digi ko tau bila ada entry baru...

Thursday, March 18, 2010 3:50:00 PM

asha
baiklah...tapi tak sehebat blog ko weii...blog aku kan kerdil

Post a Comment