Friday, March 12, 2010

Perfect CNY Redemption Gift

hai korang semua...korang masih ingat lagi tak pasal entry saya yang pasal saya memenangi LCD 32 inci dari pihak Anmum...bagi yang dah lupa leh review balik kat SINI...hehehe...tapi rini saya nak citer sal promotion terbaru dari Anmum ni tau...kalu nak butiran dengan lebih lanjut...korang jangan sesegan p terjah laman web Anmum tu...

so bagi korang yang juga pengguna tegar susu Anmum ni...pe kata meh la anto scoop² yang anda kumpul tuk menebus adiah² di atas...nak dapatkan borang...sila klik SINI
jangan berlengah lagi...promotion berakhir pada 31 Mac ni...cepat...cepat jangan terlambat...saya cuma mahukan thermos Flask Bag itu sahaja...hehehe...tak sabar nak buat pos laju scoop² yang ada dalam simpanan saya itu...banyak tuuu...kata si kakak memang pengguna tegar susu ni kan...tak sesia tau...mana tau dapat tebus lagi....rezeki tuu...

opss...terlebih sudah...cam la saya ni Duta Anmum yang tak
berbayar plak...hehehe...tapi tak pelah...SHARING KAN CARING...

5 comments

Friday, March 12, 2010 3:43:00 PM

ha.. ok la tu.. 3 scoop je.. bole ko redeemkan tuk aku sekali thermos tu.. dah lama kepingin ni... nak redeem yg meadjohnson.. guna point.. ribu ribu lak tu.. takde harapan nak dpat dah.. bole?? bole?? tengssss...

Friday, March 12, 2010 3:45:00 PM

wah beznye!!!!!!! ko dpt tb lcd? sgt bertuah wei!! jeles2

Friday, March 12, 2010 3:57:00 PM

echa
eh mana tau aku nak redeem tuk ko sekali...ko ni cam ada instinct jek...nyampah tau...

nana
aler dah berjaman pun...ko ni baru tau ke...hehehe...pepun memang bez giler tau...:P

Saturday, March 13, 2010 11:05:00 AM

anak aku baru start minum susu anmun ni... nak redeem pun ada 1 je scoop.. just nak tau .. anto je ke..? ke kena jd ahli anmum

Saturday, March 13, 2010 1:58:00 PM

hurmm...kena jadi ahli jugak rasanya...aku dah lama jadi ahli sejak aku ngandungkan anak pertama lagi...

Post a Comment