Friday, March 26, 2010

Sana Duta Enfamama....Sini???Tak Lain Tak Bukan Duta Anmum Dari Dulu Sampai Kini!!!

hehehe...baca tajuk punyalah panjang kan...dulik ar...tajuk tu menerangkan ayat yang bakal saya citer jap2 lagi...huhuhu..ye...saya memang pengguna tegar susu Anmum ni dari Langkah 1 hingga Langkah 4...tak tahulah kenapa sejak memula gunakan susu ni masa ngandungkan kakak, terus kami somi isteri terpikat dan decide tuk kasi susu Anmum jugak kat kakak...alhamdulillah mujurlah si kakak rasi dengan susu ni...dan perkembangan dia pun sangatlah memberansangkan...

nengok...ni gambar fail...stok susu sebulan yang saya beli tuk kakak masa umur dia dalam lingkungan 6 bulan ke atas...sebab langkah 2 kan...

dan sekarang kakak dah minum Langkah 4 untuk 3 tahun ke atas...manakala si adik pula yang saya hanya mampu fully bf dia selama 11 bulan sahaja....saya juga telah kasi adik irfan susu anmum langkah 3...tapi malam adik tetap bf dengan saya...
nak dijadikan citer, semalam saya half day, dan kendian ke tesco...hajat dihati nak borong barang dapur dan keperluan anak yang paling utama iaitu susu dan pampers...sangatlah saya teruja melihat harga setin susu Anmum berkapasiti 1.7kg bagi Langkah 3 RM44.86 dan Langkah 4 RM43.86...wahhh ini memang betul-betul...bukan cobaan...giler murah ni...sebab apa saya kata murah???sebabnya harga pasaran susu ni paling murah saya dapat beli dengan rege RM50.99...jauh kan bezanya...mungkin tesco bermimpi tuk kasi rege yang murah gitu...hehehe...

eh tetiba saya jadi duta Anmum yang tak berbayar plak...yelah, mungkin sebab dah menang TV LCD PLASMA 32 INCI kut...dan dapat redeem 7 kotak susu Anmum berkapasiti 650 gram tu...hehehe...

baloi???memang berbaloi...baloi...tak sabar nak tunggu contest yang Anmum anjurkan pada tahun ni lak...mana tau menang tv lagi ker...hahaha...tolonglah...

fakta kes:bila dapat jek tahu rege murah gitu, terus sms anum dan ayang...derang pun bakal duta anmum jugak tu...hehehe

10 comments

Friday, March 26, 2010 10:45:00 AM

waaaaa....sonoknya..menang tv tu....isk..asal la ct tak masuk contest tahun lepas yer..

siti pun guna susu anmum gak masa tuk Jannah n Batriysia la. Dulu la..skang dua beradik tu tak nyusu dah.

Friday, March 26, 2010 10:50:00 AM

hahaha dpt jek sms izan, hubby aku terus pecut p tesco.. katanya "xleh lelambat t habis" sampai2 jek tinggal 1 jek step 3(honey) n selebihnye aku borong step 4(honey)
sungguh ramai izan sms sehingga habis susu dipasaran tesco..

Friday, March 26, 2010 10:58:00 AM

bagus.. langkah bijak tu.. beli stok banyak2.. bukan nyer tentu bulan depan turun harga lagi kan... akak sekarang ni pun susu dah makin kurang nak beli.. ialah anak2 pun dah kurang menyusu.. lega.... heheheh

Friday, March 26, 2010 11:22:00 AM

ehh biar betul mmg murah giler la harga susu 1.7kg saya pun penguna tegar anmum ni...dekat 2thn kyra munum sus ni..tp tk pernag beli dgn harga cam ni murah semalam kat jusco 49.00 tu kitaorg kira dah murah sbb selalu beli mmg 50.49...pengunan tegar tp tkde rezeki dapat tv plasma tu hehehhe

Friday, March 26, 2010 11:27:00 AM

yup..thanks to ibu hni kerna tlg membelikan susu tuk aqil..yang pasti tindakan aku meminta pertolongan ko amatlah bijak..kerana kalau g malam for sure abis stok..thanks key..

Friday, March 26, 2010 11:30:00 AM

ade prasan dul yg menang tv dan dapat susu tu.. murah rezeki betul kan!.. moge sentiasa dimurahkan rezeki lah ye.. nanti leh share ngan sy lak.. muahahha..

Friday, March 26, 2010 11:41:00 AM

kat tesco mmg rege susu budak tgh murah.. semlm aku dpt sms dr tesco gak pasal senarai harga murah utk weekend ni..

Friday, March 26, 2010 9:44:00 PM

zan..anak akak pun minum Anmum..murah giler weh!! so far plg murah pun jumpa kat giant, rm52 camtu..tesco mne zan??

Sunday, March 28, 2010 11:58:00 AM

bagus beli stok byk2...nanti tgh bulan2..takde la ternganga cari duit mana nak beli susu...dah kena pg tabung haji...<---aku la tu kot...ehehehe...

uish aku byk stok ni...bulan lepas pun ada lagi

Sunday, March 28, 2010 1:20:00 PM

tesco bukan setakat susu je murah, kebanyakkan barang2 dia murah..

Post a Comment