Monday, March 22, 2010

Tentu Ada Yang Tertunggu-Tunggu Entry Hari Ini

huhuhu....ayat tak bleh blah tu...ishhh dulik ar kan...bila lagi nak jadi perahsan ni....hahaha...sebenarnya saya pun tak sabar ni...tapi apa buleh buat...saya dah standby entry nya cuma nak tunggu gambar untuk di upload...tak cool la kan kalu entry takde gambar ni...hehehe..so kejap2 lagi jemput datang lagi ek...pepagi gini tetambah hari ni ari isnin saya masuk lewat sikit...biasalah, sampai kat upis naik punch card, pastu bawa anak2 ke taska...suap2 derang makan...kemas2 locker derang...dan tidokan si adik, antar kakak ke bilik dia, tepat jam 8:30 pagi barulah saya naik...dah naik upis tu, makan dulu...kenyangkan perut dulu barulah ada semangat nak update blog kan...p blogwalking, jogging, jumping dan sebagainya...pastu yang paling penting p harvest mana yang patut pokok2 ku kat fv tu...kata pekebun yang tegar kan...huhuhu...

so pada yang tunggu tu, harap bersabar sedikit masa jek lagi tau....jangan putus asa ek...singgah lagi lepas ni...daaa....cayang korang...uhukss...

meh kita layan gambar di bawah..sebagai referer bagi korang2 yang nak p kursus nanti...senang sikit nak selesaikan masalah kalu ada timbulnya masalah camner nak satukan paku2 tu...hehehe...ni gambar fail  ye....
sekian

5 comments

Monday, March 22, 2010 8:04:00 AM

Wei kantoi ar..nanti kami xde game dah nak buat..ehehehe

eh ko ni keje gomen ke keje taska ni? ekeheehehe bisa tak?

Monday, March 22, 2010 8:45:00 AM

ehehehe.. mukkadimah yg sweet jer.. eh! cam gula2 jer kan asyik sweet memanjang.. tp memg sweeet.. ho3x..

Monday, March 22, 2010 8:48:00 AM

asha
aler, korang wat ar game lain skit...yang betul2 mencabar minda...hehehe...

bisa weii...sampai menusuk kalbu ku ini...sob...sob...

ena
apa yang penting...saya memang suit...hahaha...ayat perahsan ni...

Monday, March 22, 2010 9:25:00 AM

mukadimah yg mmg tiap2 pagi ibu kena buat... hehehe

Monday, March 22, 2010 9:38:00 AM

eja
tulah pasal...memang tiap2 hari la...hehehe...

Post a Comment