Thursday, March 25, 2010

Ibu..Nengok Ni...Saya Dah Besar, Saya Dah Pandai Jalan Pun!!!

salam ari khamis...rini saya amik half day...jap² lagi tanpa segan nak bawa irfan p check up...dan saya pun nak amik pil perancang...tapi piod lum mari, kasi ke nurse tu ek...hurmm...nengoklah camner...owhh...maaflah sejak dua tiga hari ni saya asik bercerita tentang perihal si anak jek kan...takpelah mud sedang mari nak citer pasal derang...kalu tak de mud mahunya saya mengarut citer yang macam2 hingga terlupa pasal citer derang kan...hehehe...

owhh, lupa jugak nak bitau tentang perkembangan mamat ni sorang kan...dah setahun pun dia...eh dah berjalan pun dia...irfan dah mula stat mengorak langkah di kala usianya 11 bulan...dan kini di kala umur satu tahun dia semakin galak mengorak satu persatu langkahnya...kalau kat umah tu, merata tempat dia nak teroka...pantang lepa sikit, sure ke bilik air, ke dapur la perginya...hurmm...irfan...irfan...cepatnya masa berlalu kan...dah jadi big boy anak ibu sorang ni...

ni gambar irfan ari jumaat lepas...segak berbaju melayu...baju raya tahun lepas...tahun ni tak tau lagi tema kaler menda...
macam² stail ada...ni stail cangkung ye acik dan pakcik...
owhhh last but not least, meh layan video dak irfan terkedek² yang sempat saya rakam di waktu pagi yang hening itu...terkedek...kedek...sonok nengok dia jalan tau...

klah, tu jelah citer hari ni...kita bertemu di hari esok la pulak...rini tak sempat nak jadualkan dua post sekaligus...daa...selamat berblog ye kengkawan...

8 comments

Thursday, March 25, 2010 9:02:00 AM

olololooooooo.... comey nye dak irfan ni.. geram tgk die.... dah blh ckp...'bu'... happy belated bday dear.. moga jadi anak yg baik n soleh utk ibu n abi.. Ameen...

Thursday, March 25, 2010 9:05:00 AM

hehehe...alhamdulillah...irfan ni ringan mulut sikit...bising jek mulut dia nak cakap itu dan ini...

Thursday, March 25, 2010 9:08:00 AM

berjalan cepat, mulut pun cepat?? huiiissshh.... selalunye mak kate, kalo kaki cpt, mulut lmbat... ni dak irfan mesti kes bijak nnti ni....

Thursday, March 25, 2010 9:10:00 AM

anna
cepat sikit dapat menantu...hahaha...

Thursday, March 25, 2010 9:17:00 AM

hahahha.. Ameen.. moga2 menantu la.. bukan hantu hoookkkeeyy..

Thursday, March 25, 2010 9:39:00 AM

hihihi dh beso bujang nan sorang ini.. comeyy..xsbr nk tunggu adikdakdikbab pandai bjalan huhuhu

Thursday, March 25, 2010 9:46:00 AM

irfan kira cepat gak bjalan kan damia 1thn 2 bln br jalan berat montot hehe

Thursday, March 25, 2010 10:44:00 AM

ala.. nape takleh view nideo tu?

congrats irfan. molek sungguh pakai baju raya tu.

Post a Comment