Tuesday, April 20, 2010

Adamaya...Saya Pun Dah Terjebak!!!


korang ada layan citer ni???saya??masa banyak terluang pepetang sebab jarang masak kan, so saya pun dah turut terjebak ngan citer ni...ADAMAYA...sekuel drama ni ni sama cam I'M Not Single tu...cuma skang dah jadi cam trend dah...seme filem dah bawa ke drama...cam adnan sempit tu...awesome si sam tu...encem...uhuks...uhuks...

Adamaya drama arahan Feroz Kader ini ‘didramakan’ dari filem I’m Not Single arahan Pierre Andre, cuma yang kekal adalah Lisa Surihani untuk watak Maya . Watak Adam dan Dani dalam filem I’m Not Single dipegang oleh Farid Kamil dan Awal Ashaari.

suka ngan perwatakan si adam sein ni...matured jek...rileks jek...owhh citer ni ada 23 episod semenya...sampailah derang adam dan maya ada anak, dani pun kawin jugak tapi dia sanggup ceraikan isterinya semata nak kejar cinta maya...hurm...beselah kan, umah tangga mana takde pasang dan surut...sedangkan lidah lagi tergigit kan...inikan pula suami dan isteri...eh citer banyak lak...korang layan ar sendiri petang ni...jam 6:30 petang di TV3...






beh pulak layan lagu jiwang ni...hahaha...
Yang Terindah – Dakmie

Semenjak kau hadir dalam hidupku
Tiada lagi keresahan
Kau mengetuk pintu hatiku
Tanpa sedar hingga ku izinkan
Kau yang bernama cinta
Kau yang memberi rasa
Kau yang ilhamkan bahagia
Hingga aku terasa indah
Maaf jikaku tidak sempurna
Tika bahagia mula menjelma
Bila keyakinan datang merasa
Kasih disalut dengan kejujuran
Mencintai dirimu
Merindui dirimu
Memiliki dirimu
Hingga akhir hayat bersama kamu
Kau yang bernama cinta
Kau yang memberi rasa
Kau yang ilhamkan bahagia
Hingga aku terasa indah
Kau yang bernama cinta
Hingga aku rasa indah


notadijariku: bolehlah nengok time petang2 sesambil lipat2 kain yang berbakul2 itu...hahaha

8 comments

Tuesday, April 20, 2010 10:39:00 AM

saya pun tgk cite ni..best best

Tuesday, April 20, 2010 10:48:00 AM

wahh...orang dok jepun pun layan citer ni...apatah lagi kami2 kat mesia ni ida...hehehe

Tuesday, April 20, 2010 10:54:00 AM

baru 2 kali tgk..asyik terlepas ja..tapi part semalam masa nak ending tu best la..auwww.. hehe

Tuesday, April 20, 2010 11:02:00 AM

EHEH SAMBIL TGK TIBI + LIPAT KAIN + TIME IKLAN BUAT SUSU + LAYAN ANAK2

Tuesday, April 20, 2010 11:13:00 AM

uik..dah terjebak jugak ker..huhuhu

Tuesday, April 20, 2010 11:24:00 AM

aku b4 ni x tgk. smlm je kul 7 terbukak. cam best plak. abes la mcm nk terjebak jugak ni

(ekceli ai suka tgk lisa surihani... beauty wit brain. i like)

Tuesday, April 20, 2010 11:33:00 AM

asha
hehehe...terjebak punya pasal kan...

siti
haah, sebelum ni na o mei...tapi sayang ending dia izan tak pat nengok...uhukss

noj
ye aku setuju...dia ni beauty wif brain...si dr fazli tu ensem wif brain jugak...kan...kan

Tuesday, April 20, 2010 2:16:00 PM

hahaha dah terjebak... Maria plan lepas Na o Mei hari tu dah tanak ikut lagi cite petang2, nak konsentret masak konon - nak dinner b4 maghrib... last2 kantoi gak masa episod ke2 cam best la pulak... la ni balik asal dinner b4 8.30... hehehe... sambil menumis mata jeling tv...

Post a Comment