Sunday, April 25, 2010

Ahad...Citer Pasal Ahad Plak...Kata Ini Kan Diari

hello...eh ada yang keje kan ari ni...so bekerjalah kita sekuatnya...hehehe...ari ni???tah la tak tau nak mulakan keje apa dulu...tapi bangun pepagi tadi saya dah masukkan kain anak2 lam mesin basuh...rendam baju keje hubby, masak nasi, kemas tempat tidur, basuh pinggan mangkuk dan sekarang saya tengah menaip kat sini...tu baru satu perempat keje yang perlu dibereskan...banyak lagi yang sedang menunggu...baju keje hubby pun satu pun lum digosok...malas ar nak gosok time nak p keje...terkejar2 plak...

pagi ni buka jek blog ni, nengok2 ada 5 comment yang perlu dimoderate...salah satu komen dari SAFWAN HUSAINI...owhh dik, hingga ke malam akak dok memikir, kuat sungguh semangatmu itu...walaupun kamu sudah kematian ayah dan ibu, dan kamu bakal bersama mereka tapi kamu masih menitip sesuatu untuk ditinggalkan kepada mereka2 yang mengenali dirimu termasuk jua diri akak...akak doakan moga umurmu panjang dan sentiasa diberkati oleh Allah..ingatlah dik, ajal maut ditangan tuhan dan keajaiban boleh berlaku atas kehendakNYA kan..

hurmm...oklah, masa amat mencemburui saya tuk terus menulis ni...banyak keje yang perlu dibereskan...nanti saya sambung tulis lagi la...daaa...

1 comment

Sunday, April 25, 2010 11:38:00 AM

izan..aku rasa baju keja haris hg kena bagi dia iron sendiri la..bukn apa depa kena praktis iron baju sendiri..(cam anuar selalu praktiskan..iron baju)heheh..biasalah nama cuti..bukan la cuti sngt pun kita2 nih izan..lebih pada wat keja umah..mop lantai, sapu sampah ..basuh baju..memasak..betui dak izan..apapun selamat berhujung minggu..aku lak dok keja nih..:)

Post a Comment