Friday, April 16, 2010

Buleh Saya Curi Masa Korang Sekejap???

selamat pagi...time saya menaip entry ni jam menunjukkan kul 1 pagi...wah giler per pepagi saya online r kan...dah addicted ngan blog sendiri ke...:P...ekseli ada keje yang belum selesai yang membuatkan saya terjaga di tengah2 pagi ni...tadi saya tertido awal, dengan kipas kat luar tak tertutup ni dah kira membazir...laptop terpasang dan macam2 lagi la yang ter...adoi la...rugi2...membazir kan amalan syaitan...hurmmm...

so di kesempatan yang ada ni kan, saya minta izin nak curi sikit masa korang...tu pun kalu korang kasi la...ni, lately saya nengok ramai lak yang berkunjung ke blog ciput saya ni...eh ada ke???ada yang memang kawan yang saya kenal dan ada yang memang my follower...tapi kekadang tu rasa cam tak fair la kan, korang2 kunjungi ke blog saya tapi ada di antaranya saya tak tau blog korang tu...so pe kata kita tukar2 link...sebabnya bila ada kelapangan eh memang ada pung, saya suka terjah sana sini...lompat situ lompat sana, ke blog kengkawan...dah cam rutin harian...nak wat segmen jelajah blog ibu cam ben ashaari tu diri ni rasa sangatlah kerdil kan...lum sampai ke tahap itu...tapi saya pernah terpikir jugak, kalulah RM buat segmen cam BA tu...hurmmm...sure ramai plak lepas ni up topik suh RM jelajah blog memasing...dan mungkin termasuk saya jugak lah, sebab RM tu our super duper senior kat ITM jengka dulu....

bukan pe, saya suka p blog meke2 yang pernah tinggalkan komen kat blog saya ni...kalu selalu keep in touch so makanya blog tu akan saya p la hari2...wat lawatan muhibah setiap jam time keje ni...hahaha...so up la trafik sana sini...sajelah nak menyumbang kepada visitor unik kan...tul dak???ke salah gitu...kalu blog2 kat list fren saya kat sebelah kanan tu, of kos la hari2 saya wat kunjungan kan...terutamanya bila ada up2 entry baru...dan cam satu kewajipan plak...even saya tak tinggalkan jejak..mungkin no idea to leave a comment...tapi tak bermakna saya tak p jengah walau tak tinggalkan jejak sekalipun...

hurmmm, tu jelah tujuan saya nak curi masa korang kejap...kalu korang2 rasa entry saya ni tak mendatangkan pekdah just leave it...ABAIKAN...sob...sob...sebabnya saya sedar cam yang saya kata kat atas tadi...i'm not RM or BA yang memang gah dalam arena berblogging ni...yang pasti saya bukanlah pemblogger yang AGAK tegar...menulis sekadar ingin berkongsi apa yang terlintas dihati ini...

klah, mata pun dah ngantuk ni...sok lak ada agenda yang perlu saya lakukan pepagi tu...so happy viewing...salam perpaduan di hari JUMAAT...moga hari ini lebih indah dari hari2 semalam...

6 comments

Friday, April 16, 2010 8:03:00 AM

ngko ni masa tido tadi mimpi pikir psl blog eh?

ape pun TQ sbb jd kawan saya...;)

Friday, April 16, 2010 8:13:00 AM

pe kate lepas ne kiter terjah belog kengkawan lain lak..hehehe

Friday, April 16, 2010 8:21:00 AM

saye2!!!!....tgh nak update blog jap.. jap lg, publish hookkkeeeyy...

Friday, April 16, 2010 8:31:00 AM

maria
hahaha...takdelah sampai gitu weii...

mama auni
bleh...bleh...no hal punya

anna
sila2 jap lagi ai terjah...

Friday, April 16, 2010 3:54:00 PM

hi mot!mawar ni..dh lama jadi silent reader blog mot ni. ari ni saje nk tinggal jejak...
jom sama2 kita jelajah blog..hehehe...

Friday, April 16, 2010 3:59:00 PM

hi mawar...ok, moh kita berjemaah...hehehe

Post a Comment