Wednesday, April 14, 2010

Contest: Muka Garang Si Kecil

hurmm...pepagi raban ni sempat gak saya blog walking, jumping, jogging dan berlari2 anak up kan trafik blog kengkawan dan sana sini...tetiba saya terjumpa kontest yang agak menarik...dan tetiba juga saya teringin plak nak join dan kebetulan saya punya gambar untuk menyertai contest tersebut...hehehe..

eh takmo ar citer banyak...memula kenalah up banner yang telah ditetapkan, pastu polo jek syarat2 yang telah dikenakan...mudah kan???


Jadi follower blog ni (terima kasih :P)
dah, i polo yuuu...

Copy banner kat atas dan letakkan kat side bar blog memasing berserta link ke en3 ini
owhhh itu dah saya lakukan dik

Up load sekeping gambar anak yang umurnya antara 1bulan ke 3 tahun (muka kena serius or garang ye..)
baiklah sebentar lagi ye

Sertakan sekali nama penuh dan manja anak, tarikh lahir, nama ibu bapa dan email untuk dihubungi
ok

Dah siap semuanya, tinggalkan komen kat entry ini berserta link sekali
ok dah jugak...

Contest ini bermula pada 22 Mac-22 April (sebulan)
sib baik sempat...hehehe

Sebagai confirmation, aku akan tinggalkan komen kat entry korang
harap2 adalah komen lepas ini..hehehe
 
ok....ni lah gambar yang saya pertaruhkan...amacam???garang tak???hehehe
nama penuh: HANAN NUR INSYIRAH
 nama manja anak: KAKAK
tarikh lahir: 7 MEI 2007
nama ibu bapa: IZAN ABDUL LATIF
dan email untuk dihubungi: cemomot@yahoo.com

ok dik, harap akak menepati syarat2 yang dikenakan...pepun mekasih sebab anjurkan kontest ni...akak paham camner perasaan orang yang anjurkan kontest dan rasa seronok bila ramai yang menyertainya kan...keep gud work dear....daaa....
 
so korang2 diluar sana...meh ar kita join sementara masih ada masa ni...aler bukan susah pun sekadar memeriahkan suasana kan...hehehe...kalu nak join meh klik SINI...terus ke link blog beliau...

4 comments

Wednesday, April 14, 2010 7:26:00 AM

woohoo. garangnyaaa dia. hee

good luck :)

Wednesday, April 14, 2010 8:39:00 AM

hehehe...garangkan...:P

Wednesday, April 14, 2010 12:10:00 PM

thanks kak.. sudi join.. dan sudi mempromotekan.. hehe..

Wednesday, April 14, 2010 12:15:00 PM

lien
lor, blog lien ke tu...hahaha...dah lama akak pasan, tapi tak sure lak blog sape...hehehe...lupa lak nak buh bloglist..akak up skang...sori ek lien...tulah bahananya up kontest pepagi raban...hahaha

Post a Comment