Tuesday, April 20, 2010

Dah Waktu Tengahari

hurmm...dah nak masuk time rehat pung...rasa baru jek kejap tadi dok kat kerusi ni...hehehe...aktiviti hari ni???buat2 claim p kursus itu hari...pastu jejalan sana sini...borak sana sini...maaf ye kengkawan, saya dah lama tak leh online kat ym...so mau borak kalu, meh la borak kat fesbuk tu ek...sonok kat sana sebab jumpa ramai kengkawan masa zaman2 tadika, sekolah rendah, menengah terutama sekali bekas²²²² pakwe dulu²...ayakss...hehehe...tipu jek ni bang...:p

so dah jam 1 ni...perut pun dah lapo...turun kafe bawah sekarang jugak...beli pe yang patut...pastu p taska...makan sesama anak²...anum...meh la makan sesama...klah, nanti kita sambung ngomel lagi ek...rini rasa bersemangat lebih sebab tadi p baca satu tips yang sangat best...tips apakah itu???tunggulah citer lenkali...owhh maaf entry ni takde lak gambar nak selitkan...:P
selamat menjamu selera...

4 comments

Tuesday, April 20, 2010 2:21:00 PM

sehari 10 entry ye cik kak?

Tuesday, April 20, 2010 2:37:00 PM

tah ari ni rasa nak ngomel jek...biar bos ada depan mata pung...

Tuesday, April 20, 2010 3:20:00 PM

FACEBOOK BARU KN BLOK PG TD...HUUHUHU

Tuesday, April 20, 2010 3:22:00 PM

Advancenyer... Blom habis bulan dah buat claim ke Mot?

Post a Comment