Monday, April 26, 2010

Sabar Ye, Kejap Lagi Saya Akan Citerkan Semuanya...

maaf ya, entry kali ni terpaksa saya letak password sebabnya saya takmo PARA PENYAMPAI yang tak bertauliah menyampaikan apa yang saya tuliskan atau menyalin atau membuat apa2 dengan entri ini hingga boleh menaikkan amarah saya lagi...

8 comments

Monday, April 26, 2010 9:41:00 PM

jadahnye letak kaki atas perut dak irfan??? biadap, bodoh, kuang ajo, babun.. sialan btol la...

sgt2 stuju kak izan edarkan kisah kak izan ni kat parent lain.. buat pengajaran..

jgn dieorg wat sesuke hati, kepala mak bapak die la.. ingat senang ke nak beranak... kuang ajar la...

eiii... geram gileeeerrr ni....

p/s: cari la taska yg better.. dak comey 2 org tu deserve tmpat yg selamat utk dieorg.. budak2 lagi tu...

(kan dah emo aku kalo org x reti bahasa gitu... biadap btol la...)

Monday, April 26, 2010 9:43:00 PM

izan termasuk ko, 2 org la kwn aku yg buat entry berpasword nih... ala mula la nak cebik2 tak dapat baca...

Monday, April 26, 2010 10:16:00 PM

owyh..

Monday, April 26, 2010 11:50:00 PM

nak password....huhuhu

Tuesday, April 27, 2010 12:02:00 AM

alamak..cite pasai pe ni..cam menarik je..

Tuesday, April 27, 2010 1:15:00 AM

sabar yea Ibu HNi...apa2 pun tindakan ko keluarkan anak2 tue ada baiknyer..

Tuesday, April 27, 2010 9:35:00 AM

kak maria
heheh, protection itu perlu kak

ena
owhhh...

nurul
aler, ym saya ek...
cemomot@yahoo.com, sementara saya masih online...

ckyn
memang menarik...panas..panas...


mama aqil
alhamdulillah...ko jaga diri weii...

Tuesday, April 27, 2010 8:56:00 PM

zan, aku nk password. baca komen anna anuar tu mcm something terrible happened kt bdk dobot mata cepet aku tu yea?

Post a Comment