Monday, April 26, 2010

Esok Akan Ku Upkan Citer Itu

ye, esok saya akan citer apa yang saya alami sekarang...rasa cam tekanan jiwa jek...tapi saya dah jumpa cara nak wat private post...so pada meke2 yang berminat, jangan memalu leh minta pword kat saya...saya bagi tanpa segan...nak gak nengok si penyampai tu berani minta ke tak...lalala...

babaiii semua...thanks for droping here...

8 comments

Monday, April 26, 2010 4:46:00 PM

aku nk weh..pe dia pswordnyaa??
eh..silap2...
puan, kalo x keberatan..saya ingin skali mengetahui kisah tersebut..besarlah harapan jika puan memberi kata kunci pada entri tersebut

Monday, April 26, 2010 5:08:00 PM

dik.. akak org pertama sanggup nak berguru ngan ko.. jgn kedekut ilmu.. sila kongsi yer.. eheheh

Monday, April 26, 2010 5:14:00 PM

salam kenal...

Monday, April 26, 2010 6:31:00 PM

wah tak saba2 aku nak baca kisah kau ni esok pagi2 aku minta password hehehe

Monday, April 26, 2010 9:36:00 PM

klu den pun kepochi nk mintak pswd agak2 dilayan tak eh..??

Monday, April 26, 2010 11:02:00 PM

akak nak psword tau.. dun forget meee.....

Monday, April 26, 2010 11:31:00 PM

KENAPA NIH??HUHU...MEH PASSWORDNYE..NAK TAU ALKISAH SEBENAR JUGAKS..HEHE

Tuesday, April 27, 2010 8:42:00 AM

sevunation
kan dah bagi tu...carilah sendiri...

dekat d hati
akak nak berguru menda plak ni kak...ishh...

pakcikLie
salam kenal pakcik...jemputlah masuk

nana
ym aku la kalu nak pword

puterisatu
sila ym saya kak...hehehe...

nurul
ayakss...camner nak pas kat nurul ni...hehehe...nurul dok jauh sangat...

Post a Comment