Wednesday, April 7, 2010

Fuhhh...Sib Baik DIA Datang...Kalau Tidakkk...Tak Tahulah Saya Nak Buat Apa...

ye...memang saya syukur sangat DIA dah datang pagi ni...kalulah DIA tak datang, memang gelabah saya ni...tak tau nak wat camner...saya lum bersedia...memang tak bersedia langsung...saya harap sangat DIA jadi peneman saya di kala ujung bulan2 ari tu...tapi memula saya sedih bila DIA tak kunjung tiba...hari2 saya membelek kalendar...merajukkah dia??? sudah 2-3 hari DIA tak kunjungi saya...tapi saya masih bersabar...saya pasti, DIA akan datang juga...sebabnya tiada petanda yang menunjukkan DIA tak kan datang...sikit pun tiada...

dan pagi ini, DIA telah mengunjungi saya seperti kebiasaannya...saya sungguh riang...tidak terkata...saya pandang wajah irfan, pandang wajah kakak...dalam hati saya berkata...merekalah harta saya buat masa sekarang...dan saya masih mengharapkan kehadiran DIA setiap bulan hinggalah saya betul2 sudah sedia melepaskan si dia hingga 9 bulan plus...plus...

dan DIA yang saya maksudkan ini adalah tidak lain tidak bukan adalah PERIOD PAIN...hahaha...sib baik tau...lum bersedia nak kasi adik kat irfan...lagipun anak dah sepasang...no 3 tu biarlah lagi 5-6 tahun akan datang...huhuhu....

nota dijariku...hepi besday buat my bff dssjune99 si echa yang menyambut ulangtahun kelahirannya pada hari ini...moga kalian bertiga sentiasa dilimpahi rahmat Allah S.W.T

16 comments

Wednesday, April 07, 2010 6:41:00 AM

cessssss......agak dah.. sabo je la....

Sid vicious
Wednesday, April 07, 2010 7:06:00 AM

Hahah.. Crita berdarah.. Ngeri weh..

Wednesday, April 07, 2010 7:54:00 AM

ngee~~
samerla kite...

Wednesday, April 07, 2010 8:09:00 AM

anna
yelah weii...kalu DIA tak datang, huwaa...bislah ahkak

tapi akak tau, ko sure tertunggu2 bilalah si DIA tak kunjung tiba kan...

sid
haah, citer tragis ni..:P

nurul
hehehe...tau tak per...ngerilah kalu DIA tak datang...

Wednesday, April 07, 2010 8:13:00 AM

ekekekek..

same la kiter.. telah diserang..
tp memg dah bg signal awal2 dahhh.. & tarikh pun tepat..

tu la.. x nak tambah harta tp belum bersedia kan!.. :)

Wednesday, April 07, 2010 8:30:00 AM

ko buat projek ek kat umah aku sebelum DIA dtg? muahahahhaaa

Wednesday, April 07, 2010 9:03:00 AM

muahahaha..aku takut btol klw peod lambat pasal planning sdn bhd kan...takut je klw lekat.eheheh
lom ready gak nk tmbh ahli kelorga

Wednesday, April 07, 2010 9:29:00 AM

hahahahhaa..dah agak dah......nasib baik yer....tak buat perlindungan sendiri ker???

Wednesday, April 07, 2010 9:31:00 AM

hahaha..dah agak dah ni....hehehe...siti pun sekarang ni kalau period lambat..berdebor2...hehe

Wednesday, April 07, 2010 10:29:00 AM

da agak da waktu bace tajuk dia... bole tahan sengal gak kakak ku ini.~!
haiyaaaa~

Wednesday, April 07, 2010 10:35:00 AM

hihi tahniah ler wei.. tp kot DIA xdtg pun ok gak.. leh jemaah lagik.. kawan nan sorang tu dh lekat.. aku br smlm dengo hubby aku ckp dgn saiful gini "adik nk adik lg??? ayah bg adik adik kembar gegirl nk?? kite doa sama2 mama dpt kembar gegirl yek??" hahaha aku hanya terkedu beb..

Wednesday, April 07, 2010 10:51:00 AM

hehehe...ini bukan april fool ye...ini betul2...grr...ngeri ai...

Wednesday, April 07, 2010 11:11:00 AM

auw! seremmmm,kih3

Wednesday, April 07, 2010 12:34:00 PM

zetty
sa[er tal seram weii...aku lum bersedia maa...huhuhu

Wednesday, April 07, 2010 12:48:00 PM

samala..ayu pun kalu awal awal bulan tu, lewat 2,3 hari musti suspens jer...

Wednesday, April 07, 2010 12:54:00 PM

ayu
owhh itu memang sangat saspen...riso pun ada...biarlah dulu...lum bersedia sesangat ni...hehehe

Post a Comment