Thursday, April 8, 2010

Hari Ini Adalah Hari Terakhir Saya

ye...hari ini adalah hari terakhir saya berkursus...lepas ni boleh balik umah dah...beh...beh..tak sabar nak balik umah putrajaya itu...sudah rindu dengan rumahku...hurmm...pagi ni ada presentation by group...semalam dah siap segala tugas yang diberikan...kejap2 lagi kena present la...pastu lam jam 11 pagi pulak ada sesi penyampaian sijil seme bagai...

klah ni update yang paling pendek ni...cekgu pun dah datang tu...hingga bersua kembali ye...daaa...