Thursday, April 8, 2010

Hati Saya Benar-Benar Tersentuh!!!

Hurmm…pepagi begini bila saya blog walking,jumping, jogging my blog fren list, terpanggil saya menjenguk satu blog ini…huwaa…hati saya sebagai seorang ibu benar2 tersentuh…lantas wajah2 kesayangan saya yakni kakak dan adik terpacul di ruang ingatan saya…hati saya menangis…sedangkan saya ini menangis, apatah lagi ibu yang melahirkan beliau…

Ya Allah Ya Tuhanku…semoga roh adik DZAFRI ditempatkan di kalangan orang2 yang beriman…amin…

18 comments

Thursday, April 08, 2010 9:48:00 AM

siti belum baca lagi kisah adik Dzafri ni. Jap nak gi baca..huhu..belum baca pun dah rasa sedih bila dgr komen2 dari blogger.

Thursday, April 08, 2010 9:51:00 AM

siti
izan pun sedih...walaupun secara keseluruhan dalam bahasa omputeh dan amik masa nak faham...huhuhu...tapi memang sedih...yelah, anak yang sehat, tetiba pergi buat selamanya...huwaaa...sedihnya...masa taip komen ni pun bergenang dah air mata izan ni...hurmmm

Thursday, April 08, 2010 10:28:00 AM

tu la.. ena pun dah bace dah semalam.. memg sangat sedih & sakit hati.. kejam & keji betul buat mcm tu..

Thursday, April 08, 2010 10:30:00 AM

owyh..

sori .. tersalah pulak.. yg komen tadi tu pasal kes babg yg kene dera.. hoho.. terlepas pandang nama daaa... hoho..
malu sendiri la pulok.. kuang kuang kuang...

Thursday, April 08, 2010 10:33:00 AM

Ya Allah, berat betul ujian dia.. Allah syg anak die, Allah sygkan die.. org yg byk terima ujian adalah org yg dekat dgn Allah.. nangis anna baca entry die.. tabahnye die blh cerita balik keadaan mase tu..

Moga arwah Dzafri berada dikalangan anbiya'.. Ameen.. Al-Fatihah..

Thursday, April 08, 2010 10:35:00 AM

erk,aku bc tajuk pon dah sebak,bkn ape,aku ni mmg emo sket klu bace citer2 camtu,huwaaa!!

Thursday, April 08, 2010 10:37:00 AM

ena
ishh ena ni...camner leh sasul ni...mesti banyak dia jogging, walking, jumping blog tadi...hehehe

anna
hurmm...tu ko yang lum ada anak...akak ni???sedihnya...

Thursday, April 08, 2010 10:43:00 AM

zetty
hahaha...ko memang cengeng...cam AKU jugak...lalala...

Thursday, April 08, 2010 10:46:00 AM

iz-ann..

tu la pasal..
sekali biler dah bace bebetol. meleleh sampai opis sumer tanyer.. terus blog iz-ann dorang terjanh gak tp dorg x da blog.. hoho..

sedih la..tengah taip nie pun air mate masih gugur macam empangan pecah la.. uwaaa...

Thursday, April 08, 2010 10:51:00 AM

ena
memang sedih kan...sebab apa???sebabnya kita adalah seorang ibu/ummi yang punya anak2 sebaya arwah...sob...sob..

Thursday, April 08, 2010 10:57:00 AM

membe aku pun baru bagi link blog tu kat aku tadi

dia ckp blo tu kawan dia punya kawan
mmg sedih
tak sanggup aku baca sampai abes

Thursday, April 08, 2010 10:59:00 AM

nana
aku baca jgk2 la weii...sebabnya lam omputeh dan sebabnya lagi feeling tu sampai lambat2...kalu lam bahasa mesia, sure berjujuran air mata haku ini...

Thursday, April 08, 2010 11:59:00 AM

mot jogging dr belog shifa ke? kebetulan pagi ni, shifa pun post cite tu.. memang sedih sangat kan.. td tunggu mot online ym nk suruh baca.. rupanya mot dah baca dah.. huhuhu..

Thursday, April 08, 2010 12:04:00 PM

cedih sgt...dah hujan lebat dah kat sini...

Thursday, April 08, 2010 12:16:00 PM

huwaa..sdihnye..menangis teresak2 aku..dah kene lari gi pantri nak lap airmata..huhuhu..yg sdihnye tu bdk tu nak sgt maknye peluk dia sntiasa..mcm tau dia nak pegi dah.Ya Allah..sayu btul..al fatihah utk adik dzafri..

Thursday, April 08, 2010 12:24:00 PM

ya allah zan....hati aku betul2 pilu....sedih....terkesima bila baca blog membe ko tu....air mata berjujuran sampai teresak2.....
tak dapat nak bayangkan perasaan dia saat ini....semoga dia sentiasa tabah dengan dugaan dari illahi....amin...

Thursday, April 08, 2010 4:53:00 PM

slm kenal..
sy pon ade part yg mommynye bwk dia ke spital.. sideh giler.. smpai x bleh control air mate kat opis hah..
teringat kat ank laki sy.. ;(

Sunday, April 11, 2010 1:12:00 AM

sedih woo..lepas2 ni klau anak, suami atau sedara mara kita demam tak baik2, segeralah bawak ke doktor yer...

Post a Comment