Monday, April 26, 2010

Huwaaa...Abislah Lepas Ni...

korang tau, tadi tetiba masa saya nak klik blog ni, tetiba kuar menda alah dibawah ni...huwaa...MAMPU wat lawak ke apa gini...kalu ianya bukan lawak dan betul2...maknanya saya kena bawa beruk sendiri la lepas ni...sob...sob...
kalu blog saya tak berupdate lepas ni, makanya iyalah tu...ia adalah benar...

11 comments

Monday, April 26, 2010 11:46:00 AM

oh... patut la minggu lepas ade skali aku klik tak leh 'found' MAMPU dah pedajal ngko ekk... minggu ni buleh pulak... sabar... broadband dah murah skrg - gi la rembat sebijik

Monday, April 26, 2010 11:48:00 AM

ape ni kak?

sy selaku wakil persatuan blog semelesia..x bpa nk paham entri kamu yg ni..

apa yg beruk?ape yg x update blog?
confius la..

aadekah portal Mampu kini da lesu dan da x mampu?

sila beri penjelasan..

yg benar,

persatuan blog semelesia

Monday, April 26, 2010 11:58:00 AM

ejamaria
beruk tu ada...ada kat umah

sevunation
dik, beruk tu adalah broadband
mampu itu adalah mereka yang bertanggungjawab hal2 it pekerja gomen...

Monday, April 26, 2010 11:58:00 AM

lorrr.... pulak dah??? hayam btol la..

Monday, April 26, 2010 12:04:00 PM

salam.. dulu sy pun takleh update di opis... buka blog pun tak dapek.. la ni dah ok dah tak tau pasal pe..

Monday, April 26, 2010 12:04:00 PM

hhahaa...yeke..

maaf la..sy buta it..

ingtkn ejamaria ni salesgirl jual broadband..tu yg pelik,asl die tetibe bukak cite psl broadband

p/s broadband free je skrg..x de contract..gune celcom tu

Monday, April 26, 2010 12:11:00 PM

LOR...ABIS LA YER...HUHU...TAKPE2..TU GINIK JER TU KOT..HE3

Monday, April 26, 2010 12:43:00 PM

oo patut la ko taip MAMPU tu besar..baru ku paham...
so leh tlg ke tak ni yang

Monday, April 26, 2010 12:43:00 PM

apa lagi mot.. guna access ultrasurf la..

Monday, April 26, 2010 12:54:00 PM

skrg ni mmg macam2..
seme x boleh..
lama2 nnt dah jadi borink!

Monday, April 26, 2010 4:43:00 PM

heh heh heh heh ni mesti keje geng-geng adik aku dulu..

Post a Comment