Monday, April 12, 2010

Inilah Masa Yang Ditunggu-Tunggu...Dan Pemenangnya Adalah...

assalamualaikum...
pertama sekali, saya ingin menyusun 10 jari tangan atas kelewatan ini...sebab2 yang menyebabkan kelewatan yang berlaku ini adalah antaranya saya berkursus pada minggu lepas...keduanya juri yang terlantik hadapi masalah itu dan ini...so hari ini, seperti yang saya janjikan minggu2 sudah...inilah pemenang yang telah dipilih sebulat suara oleh para juri dan komen mengapa juri memilih gambar tersebut...harap semuanya berpuas hati...

Dan Mereka Yang Terpilih Adalah...

NO. 4

Tahniah dik..argh..malas komen  lelebih, tengok sekali imbas pun dah tau kenapa kami pilih yang ni kan? Die Hard ni!!..Mak apak tolong monitor si kecit ni..Ada ke pakai floater kat leher..hahhahahahah
Yang penting, budak tecit di atas ni membuatkan juri tersenyum..Tahniah la sekali lagi..

NO. 11
kami pilih sebab aksi yang dipamerkan oleh adik ini. Sangat menepati citarasa dan kehendak kontes. Cubaan senyum itu mungkin tidak menjadi, tapi tetap merupakan satu aksi menarik dari si Comel. Tahniah.

NO. 49
Bagi kami menarik, kenapa??Kerana adik ini lupa, dah sampai darat pun masih kayuh lagi.Itu adalah aksi jugak yer? Dan gambar ini jugak mempamerkan keceriaan dari si Comel. Tahniah


 ANUGERAH KHAS JURI
NO. 41
hahhahhahha...kami dah pilih adik ini sebagai hadiah khas. Kenapa? sebab Floater dia paling banyak. Dan katak dikepala itu sangat comel. Tahniahlah!!


eh, tetiba ada anugerah khas juri...hurmm...ni juri punya kerja la...tapi saya pun bersetuju atas apa yang juri katakan itu...memang comel...so juri telah berbesar hati tuk memberi anugerah tersebut kepada peserta no. 41 itu...hehehe...

dan kepada yang tak menang...jangan sedih jangan la berduka cita...bagi saya semua adalah pemenang...terima kasih bebanyak sebab sangat sudi menyertai kontest di blog kerdil saya...

*************************
dan jangan lupa ye, tunggu give away dari saya itu...nampak tak deretan key chain2 dibawah itu???ada di antaranya adalah keychain2 yang sama dalam koleksi saya...ada dari merata tempat termasuklah di luar negara...ini seme adalah koleksi saya sejak saya mula bekerja hingga kini...dan saya berbesar hati tuk wat give away bagi keychain² yang sama itu pada mereka² yang berminat...hehehe...bila???insyaAllah tak lama lagi...
mana tau saya wat give away model2 kapal terbang lam bilik bos saya itu...hahaha...jangan repot kat bos saya tau...:P

notadijariku: lupa plak...kepada senarai pemenang...diminta email kan nama dan alamat serta no peserta kepada saya di cemomot@yahoo.com
terima kasih daun keladi...

13 comments

Monday, April 12, 2010 10:47:00 AM

hehe wei mmg ada la floater pakai kt leher mcm tu aritu aku ada nampak kt toyrus.sonang kan..masuk je kat leher biar la dia g dalam mana pun xrisau terbalik hehehe

Monday, April 12, 2010 10:53:00 AM

nana
hahaha...tu komen dari juri aku lah...aku hanyalah SYMP sahaja...

Monday, April 12, 2010 11:02:00 AM

hehe tomey tomey belaka..
weii.. berkenan pada bakul2 di bawah ituu bak aku 1...

Monday, April 12, 2010 11:16:00 AM

yahoooooo..Alhamdulillah... gambar batrsiyia terpilih...ni last first time menang sebab tak byk masuk giveaway..Hadiah harijadi tuk Batrisyia gak ni..Terima kasih IZan sebab anjurkan contest ni. len kali leh masul lagi. Ummmuaaaahhhhhh....

Monday, April 12, 2010 11:20:00 AM

siti
tahniah...itu adalah pilihan juri2...izan pun dah lupa mana satu anak siti...sebab ramai sangat yang masuk...hehehe

Monday, April 12, 2010 11:20:00 AM

la kalah lagi..huhh bila nak dpt helikopter free ni..

Monday, April 12, 2010 12:26:00 PM

Tahniah kepada Pemenang...

Takde rezeki aqil nampaknyer..takpe kita try kat lain plak..anyway this is my first time contest

Monday, April 12, 2010 12:26:00 PM

zan, memang ada floater untuk leher lah...

Monday, April 12, 2010 1:24:00 PM

tahniah kepada sume pemenang...bukan rezeki afif lagi nampaknya...it's ok..tapi best dapat join kontes awak...nanti buat lagi tauuu!kita mesti join...

Tuesday, April 13, 2010 2:41:00 PM

alhamdulillah..ade rezki dak ayin kat sini..pestime joint contest..

anyway tq yerk..pasai pilih itu dak no49 menang..time tu dia mmg tgh xcited pat mandi laut...tu pasai gitu gayanye...hihihihi..

Wednesday, April 14, 2010 12:16:00 AM

tq sgt2 pd pihak penganjur n juri2...xsangke plak dpt anugerah khas..hehehe..dh lame xjoin contest tibe join menang plak..mmg rezeki ank..tq so much..

Friday, April 16, 2010 1:04:00 PM

thanks a lot pada penganjur dan judges...alhamdulillah rezki Izz Dhani..Dhani start pakai neckfloat ni time umur 5 bulan..Memang dia suka coz tangan kaki semua free boleh gerak..

Kalau lama tak g swimming, boleh meroyan budak ni pakai neckfloat tu kat umah..seboleh2 soh kitorang kapaikan pastu jalan satu rumah ngan benda tu mcm orang bulan..

Again..Thanks to all

Saturday, April 24, 2010 1:36:00 PM

aler..hakimi tak menang..sedey..

Post a Comment