Tuesday, April 27, 2010

Kata Dia Susah Nak Jumpa...Tapi Ngaper Banyak Plak Yang Aku Jumpa???

adalah ritu kan, ada seorang sahabat yang mencari2 duit ada lambang seperti di bawah kat blog dia...mulanya saya pun tak perasan...tapi dah lelama barulah saya perasan...kata sahabat itu, susah nak jumpa duit cam gitu...katanya limited edition...baru ni masa kuarkan duit gaji kat mesin atm di petronas...amik ko!!!kesemua wang note yang keluar adalah  seperti dibawah...aneh...mudah pulak untuk ditemui ek...

tu dia sha...ada 10 keping semenya...ikut siri sebab wang baru...wangi2 lagi ni...


notadijariku: tengah mencari wang RM1 yang lama2 tuk dibuat koleksi...besar nilainya itu...

14 comments

Tuesday, April 27, 2010 3:39:00 PM

Mak aih... banyak tue... skali kuar rm500

Tuesday, April 27, 2010 3:50:00 PM

Hazman
bayar mana yang patut...tu yang kuarkan rm500 tu...bakinya rm100 lbih jek...sob...sob...

Tuesday, April 27, 2010 3:54:00 PM

Orang kata duit ni banyak kelemahan... kalau basuh, keluar die punya warna kot... cuba try basuh tengok ... hikhik


komen entry i juga ye.. klik laju-laju link nih >>CARA MEMBUAT LINK DARI RUANGAN KOMEN KE ENTRY U ALL.... BOLEHLAH KITA BERBALAS KOMEN KAN?..HIKHIK



Tuesday, April 27, 2010 3:54:00 PM

ala zan...biasa ler...tak hutang kang tak der harta plak kan....dah hutang...gaji plak ngam2 soi...hehe...dunia2.....

Tuesday, April 27, 2010 3:56:00 PM

lah..da lama kan..time raye..aku dpt duit raye yg bentuk die mcm ni la..same..

tp aku da tuka duit tu jd sesuatu yg dikenali sebagai kebahagiaan

Tuesday, April 27, 2010 3:58:00 PM

ada ye duit camni...mcm jakun pulak 1st time tengok..kesian tak pada saya..asyik tgk wang yen je tiap2 hari.. :-p

Tuesday, April 27, 2010 4:38:00 PM

manyakkkknyer... nak sikit lah.. ehheeh

Tuesday, April 27, 2010 5:05:00 PM

terbau2 duit tu samapi sini..he3

Tuesday, April 27, 2010 8:44:00 PM

izan, tu mmg duit limited edition... sempena 50 tahun merdeka... sbb tu angka yg tertera 50... nasib ko la dapat 10 kpg... jual la sekeping kat member :) chek no siri sekali... aku ade simpan... sekeping je la ;p

Tuesday, April 27, 2010 10:23:00 PM

hehe wei aku mmg simpan duit singgit lama buat koleksi baru ada 33 keping rasanye..dulu ada 50 keping tp dah ilang...hehe nanti aku wat entry khas utk ko hahahahha

Wednesday, April 28, 2010 2:35:00 AM

erm.. husband saya minat kumpul duit yg pelik2 ni.. ada satu tu duit 50 limited edition sukan komanwel.. beli harga dalam seratus lebih.. sekali ganda tu..

Wednesday, April 28, 2010 10:26:00 AM

ye aku pun ada jumpa.. jumpa dlm wallet hubby aku.. hahaha jumpa2 lantas buat harta sendiri..xpe kan?? uang dia uang aku jua..

Wednesday, April 28, 2010 11:31:00 AM

wei itu ar...bank pun kata limited
skrg ni tak limited dah...eheehhe
tapi siap ada org jual tu...tak tahan....

aku pun byk dah dpt

dan koleksi pun ada 5 keping dah..byk gile...bak kata laki aku...

abih tu seme nak simpan..mana duit nak belanja ...ahahahahhahahaaha

skrg aku simpan yg takde lambang jugak..mana tau skrg ni keluaran baru semua duit dah ada lambang..

Wednesday, April 28, 2010 11:33:00 AM

izan nilai RM1 tu berapa agaknye ye?

ehehehehehhe kalo ada yg tu jual aku tau....confimr aku bagi seribu....khas....signature tu

Post a Comment