Monday, April 19, 2010

Kata Orang...Kalau Dah Rezeki Tak Kemana Kan???

semalam petang hubby keje kat sentul...cam yang saya citerkan kat entry sebelum ni...dia jadi MC kat majelis apatah...saya cam biasalah, kalu bab2 MC ni tak pernahnya nak tanya ngan lebih detail...ada pun hubby cakap saya angguk jek, cuma masuk tinger kanan kuar tinger kiri la...hahaha...lainlah kalu menda tu menarik minat saya, masuk tinger kanan terus dihantar impulse ke otak, terus ditafsir oleh otak pastu menda tu akan tersemat kukuh lam paler ni...hehehe...ye ke???yelah kut...

so petang semalam hubby bukan pulang dengan tangan kosong ye kengkawan...ha, korang jangan ingat ni kena cabutan bertuah ke idak...tah, yang saya tau, adalah barangnya yang dia bawa balik...ingat tak kat entry sebelum ni ahad lepas hubby bawa balik kamera digital lumix panasonic tu kan...tapi semalam petang, hubby bawa balik menda alah di bawah...hehehe...

so, nilah hasil 'terkena' semalam kut...hair dryer...tapi sayang, tah masa bila saya nak gunakan menda alah ni...kang ada tambah bil elektrik plak kan...hehehe...tu dia...cap philips jek...kalu saya kan, tak pernah lak terlintas di fikiran ni nak beli menda alah ni...tidak sama sekali...

ha, ni dia...seingat sayalah kan...kalu masa zaman studi dulu, kawan sebilik saya si emie dan si asha suka ar guna menda alah ni...nak2 lepas kawin pun lagiii suka guna gak...tul dak sha???hahaha...opsss...

dah saya tak suka guna kan...sebab saya rasa menda ni TIADA kepentingan sangat buat saya...tapi menda terkena kan, takkan nak jual plak...so simpan jelah, wat kenang-kenangan...tak pun saya guna tuk keringkan rambut dik irfan...buleh gitu???hahaha...

rasanya bulan ni banyak luck la kut...rezeki melimpah ruah pula bulan ni...syukur padaMU ya Allah atas pemberianmu ini...alhamdulillah...

notadijariku: bila agaknya nak 'terkena' BLACKBERRY satu ni...hehehe...ada hati tuuu...mimpi jelah ko izan weiii...ekekeke...tak leh ek???eh rezeki kan, sapelah yang tahu...lalala....

15 comments

Monday, April 19, 2010 8:45:00 AM

huhh jeles
pe kata ko buat giveaway...ehehehehehheheheheeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee


nti aku tjk plak apa laki aku bawak balik seitap kali kursus

Monday, April 19, 2010 8:58:00 AM

wei ha kalo ko x pakai, ko wat la giveaway. philips tu kira bole dikatekan berbrand la gak. bkn nye cap ayam. amacam?

Monday, April 19, 2010 8:59:00 AM

noj rawk
wahhh...korang hagak2 la weii...seme suh wat give away2 ni...haiya...bistu noj kalu ko tak menang camner???rugilah...

Monday, April 19, 2010 9:05:00 AM

uih.. sebijik cam aku punye sama kaler lagik.. tapi aku beli.. hahaha untung ko dpt yek?? jeles haku nih...

Monday, April 19, 2010 9:07:00 AM

aku xleh kata apa dah
korang anak branak
mmg murah rezki
heheh bez2

Monday, April 19, 2010 9:11:00 AM

ayang
haah aku dapat...memang takde lam list pun nak beli...hehehe...g pun aku tak pakai...banyakkan bil elektrik plak...

nana
haah...kata orang kalu dah rezeki tak kemana kan...tul dak???

Monday, April 19, 2010 9:18:00 AM

mrm.. rezeko sokmo la iz-ann nie.. jeles weiyh!.. heheh
kalo tak mooo kasi ena je la.. hehe

Monday, April 19, 2010 9:20:00 AM

ena
huhuhu...ramai plak yang oper diri ek nak menda alah ni...hehehe

Monday, April 19, 2010 9:31:00 AM

waaaaaa...murah sungguh....hehehe...
kamera tu bila nak bagi siti? hahahha:)

Monday, April 19, 2010 9:33:00 AM

owhh.. xpakai yek?? agak2 ada lagik menda2 elektrik yg ko xnak tuh.. buat la giveaway.. kontes harus la yg aku leh join n menang.. hahaha

Monday, April 19, 2010 9:34:00 AM

siti
eh bila masa siti ada share ngan izan kamera tu ek...hahaha

ayang
wahh sorang lagi suh aku wat give away...ha amik ar sekali slow cooker aku yang tak berasap tu ek..hahaha

Monday, April 19, 2010 10:01:00 AM

Izan, takde share yer..ingatkan ada..hahahahha....

semer brg suh buat giveaway yer...sofa rumah izan guna tak? hahahha

Monday, April 19, 2010 10:04:00 AM

siti
sofa???hahaha...baru jek berhajat nak beli yang baru...yang lama dah jadi daif sangat...:P

Monday, April 19, 2010 10:21:00 PM

aah zan..ko buat giveaway..tak pun bg lah kt kengkawan sempena bday ktorg.hehehe...

Monday, April 19, 2010 10:21:00 PM

aah zan..ko buat giveaway..tak pun bg lah kt kengkawan sempena bday ktorg.hehehe...

Post a Comment