Sunday, April 18, 2010

Ke Mana Kita Petang Ni???

wahhh...ari ni sepagi saya dan anak2 di rumah...sebabnya hubby ada keje di luar...tapi kejap2 lagi hubby balik dan ingat nak ajak hubby bawa anak2 makan hangin kat taman2 di putrajaya ni...beriadah kekdahnya bersama keluarga kan...tapi camner nak kuar ni, baju2 tuk keje esok pun lum digosok lagi...asiklah berkebun kekdahnya...hahaha...tapi tak pe...think positip izan...semenya akan dapat disetelkan sebentar aja lagi...:P

eh korang lak apa plan petang ni???tak p memana ke...haihh...yang dok pantai timur tu, keje bebaik tau...eh tak lupa gak yang dok utara tu...hehehe...eh korang ada tak yang p berjaya time square semalam...aler street fair anjuran nuffnang tu???dengar citer ramai blogger yang turun...wahhh...mesti padat kan berjaya time square tu semalam...saya???hurmmm tak p pun...selain tak pat invitation khas, saya rasa cam malas lak nak bersesak2 kat sana...so semalam duduk bersantai di umah jek...g pun hubby main bola petang semalam kan...ekseli saya rasa mengantuk sesangat ni...nak tido pun putera puteriku dok main2 menyepah kat umah ni...lagi pun derang baru jek bangun dari tido...kang buatnya saya terlelap kang mahunya haru dan biru dua beradik tu...tahu jelah si kakak ni, apa yang adik dia main, sure dia nak main gak...suka tul berebut ngan si adik...tapi sama gak la ngan si adik tu...dua kali lima tetap sepuluh kan...tak lari ke mana dah...huhuhu...

klah, banyak dah ngomel petang hari ni...nak sambung wat keje2 yang masih bersisa...ingat nak p gosok baju2 keje tuk stok seminggu la...babaiii...kita jumpa sok ek...banyak citer nak stori ni...hehehe...

2 comments

Sunday, April 18, 2010 6:09:00 PM

slmt ptg ahad yg indah...he :)

Monday, April 19, 2010 4:43:00 AM

soffya
selamat...selamat...memang dah selamat pung....hehehe

Post a Comment