Wednesday, April 14, 2010

Kopi Celup-Celup Buleh???

sedang saya asyik mengisi borang nikah claim tadi, tetiba my boss suh saya buat air kopi tuk tetamunya itu...ayakkss...bak ni saya memang lemah semangat sikit...bukan pe, saya tak minum kopi jadinya saya memang tak suka buat air kopi terutamanya...tapi dah my boss yang suruh makanya dengan symp (saya yang menurut perintah) saya terus capai stok kopi yang ada terus masukkan lam air panas...celup2 sikit buh gula lam suku sudu kendian siap...hahaha...boleh gitu???

sib baik la my boss ni jenis yang sempoi...tak berkira...katanya sedap kopi yang ko buat...hahaha...lam ati saya ni dok pikir, capt ni ikhlas ke idak sebab saya hanya buat kopi celup-celup...hahaha..teruk tul kamu ni izan...belajarlah sikit wat kopi yang beh...hahaha...owhh sambung balik ar wat keje sesambil jengah sana, jengah sini...ishhh...bila en ben nak jelajah blog saya ni...hahaha...:P

1 comment

Thursday, April 15, 2010 9:29:00 AM

mmg kompem sedap la tu izan..tangan hg msti menjadi punya..wey kalau nak senang hg wat cam aku..wat kopi tongkat ali 3 in 1 ja..hahhahha

Post a Comment