Monday, April 19, 2010

Leh Tahan Gak Citer Ni...

hurmm...pepetang begini takde keje nak buat sebab saya memang tak masak ye kengkawan...so makanya kami berdua mang tak makan malam...nak diet kekdahnya...hahaha, so tuk memenuhi masa yang terluang tu layan jugaklah citer ADAMAYA...hurmm...leh tahan gak citer ni...kisah remaja yang dikahwinkan oleh famili derang...kisah cinta jugaklah...caring jek si sein ni...bila nengok dia berlakon ngan lebih dekat lagi barulah tau yang dia ni not bad berlakon...sure ramai ar wanita2 di luar sana tak termasuk saya k, yang dok menggilai adam sein...beselah dah namanya fenomena kan...pantang ada citer yang leh dianggap cam thriller sure jadi sebutan la...cam ar citer nurkasih yang berhantu satu masa dahulu...si lisa lak, saya rasa dia memang berbakat kalu berlakon citer kisah2 cinta ni...paling banyak pasangan cinta dia lam drama mahupun filem rasanya si farid kamil tulah kan...hehehe...

so korang lak camner???layan tak citer ni???saya tau, sure ada yang layan punya...bang milo tabur secawan...lalala...

4 comments

Monday, April 19, 2010 7:23:00 PM

aku layan gak cite ni sambil2 ngadap blog & fb heheh

Monday, April 19, 2010 9:27:00 PM

entah tak terlayan plak aku citer ni.. rasa mcm nk layan... tp tak tgk-tgk lagi.. hahahahhaha

Monday, April 19, 2010 11:17:00 PM

aku? layan..tiba2 layan plak skrg ni...almaklumla konon2 skrg ni kurang dah cite melayu...nurkasih pun aku tgk episod dekat2 akhir je...itu pun sbb aura nye datang dari blog2 la..sana sini nurkasih..

adamaya ni pun gitu gak.sana dan sini ada setori ttg adamaya.....

tadi aku pg besday party anak kolik aku...kul 6.30 je gelisah nak pulang dah...ehehhee

eh pe kena mengena milo dgn adamaya ni

Tuesday, April 20, 2010 2:02:00 AM

best giler citer ni.. ari2 tgk hoookkkeeyy dgn hubby(die mule2 x lyn, pas2.. die plak yg tanye lebey2)...hehehe...

Post a Comment