Tuesday, April 27, 2010

Luahan Hatiku...Apa Yang Aku Rasa...

citer ini adalah apa yang aku rasa selama ini...tiada kena mengena dengan meke2 yang tak terlibat...mungkin agak kena mengena dengan PARA PENYAMPAI yang berada diluar sana...maaflah ye, entry ni memerlukan password sekiranya anda ingin membacanya...maaf sekali lagi...

notadijariku: psst...psst...agaknya berani ke para penyampai itu nak minta password dengan aku...mesti dok resah tak sudah sebab tak pat baca apa yang aku luahkan...hurmm...SAD BUT TRUE...ekekeke...

sori ye sebab karangan ni takde perenggan...tak paham aku...walhal masa aku taip punyalah aku buat perenggan by perenggan...bukan apa, riso jek berpinar mata korang nak membacanya...hehehe

26 comments

Tuesday, April 27, 2010 8:07:00 AM

aku?

Tuesday, April 27, 2010 8:11:00 AM

asha
saper aku???

Tuesday, April 27, 2010 8:22:00 AM

sedih betoi bila igt balik anak2 kita dibedung sekuat hati..agaknya2 cane diorg rase ek bila kena bedung pastu disumbatnya jgk makan..bukan yg besar je. ada si pengasuh ngong tu digoyang2 botol susu kat mulut budak bila budak tu terlelap sambil hisap.tak ke bodoh camtu??depan mata mak ni!!geramnya! :'( cian darwisy pon kena.

Tuesday, April 27, 2010 8:23:00 AM

aisey, aku kalu pasal ni nak komen, tapi kalu komen, kantoi plak nanti penyampai menyampai kat orang tu..so, aku komen kat ym yer?

Tuesday, April 27, 2010 8:25:00 AM

aku nk gak..uhuhu

eh, aku ke org yg tukang smpi kan tu?????

x la...
aku cume smpi kan en ben da ngk blog aku...tu je..

kisah org lain aku x penah cite kat org..

Tuesday, April 27, 2010 8:53:00 AM

hukhuk sedey nye baca~!

Tuesday, April 27, 2010 9:11:00 AM

lah..yeke..sdehnyee
ni harapkan pagar, pagar mkn padi..
bkn anta free..dibayar kot
x amanah la diorg ni..

eh, aku pon nk smbg buat keje..
nnti org2 kat tmpt keje lak ckp aku x amanah..g main bende lain...
ehee..

p/s eh kak, sabar k..x mo nangis2..pendidikan awl kanak2 bermula kat uma..so kt la yg asuh diorg k..sempurna kt didik, insyaallah..die akn jd budak yg baik..

pengasuh2 yg muda2 tu sume kerja utk duit agaknya..bkn psl minat..

Tuesday, April 27, 2010 9:17:00 AM

betul la cakap miss geli tu, kang kalau akak komen, nanti si penyampai tu tau lak.. apapun tindakan kau tu amat bijak. sebab akak pun pernah buat perkara yang sama..

Tuesday, April 27, 2010 9:22:00 AM

wah panjangnye cita ko kali ni..tu la izan, kalo dpt tanya apa masalah diorg tu? sedap kalo dpt jumpa terang2 dn tanya sebenar2 nyer..tp beranikah diorg nk jumpa?

Tuesday, April 27, 2010 9:57:00 AM

ko tak sempat amik gambo ke wei ke atas 'penderaan' tu?

repot kat jabatan kebajikan...

nanti mereka pun buat spot cek..sama ada...mereka tu berdaftar ke tak....dan cekgu2 tu harus pergi kursus....HARUSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS dan harus ada sijil....

Tuesday, April 27, 2010 11:38:00 AM

ala...kenapa...plz...sy pon nak tahu kisah u...anak sy kat taska presint 2...cuak & riso dah ni...ni kali ke-2 sy tuko taksa...1st kt presint 9, mmg cam hampeh...anak sy xterurus langsung..can share with me?

Tuesday, April 27, 2010 11:43:00 AM

aswalovewan
add saya punya fesbuk kat tepi tu ye...mekasih

Tuesday, April 27, 2010 12:35:00 PM

izan oooiiii....man pwd nyer?.....penat dah nunggu ni ha

Tuesday, April 27, 2010 12:37:00 PM

maz
aler tepon la kak...hehehe..

Tuesday, April 27, 2010 12:49:00 PM

serius zan....ku tak halalkan setiap sen duit aku yg diorang makan dan bg anak2 diorang makan....

Tuesday, April 27, 2010 2:11:00 PM

ape kes ni zan? aku nk tau gakkk.... bleh? bleh?

Tuesday, April 27, 2010 2:31:00 PM

Akum..lin pun nak tau gak.. even lama tak aktif blog ni..leh kan...plszzz...

Tuesday, April 27, 2010 3:09:00 PM

owh ic... hehehe..

Tuesday, April 27, 2010 3:50:00 PM

KAK, SRI NAK TAU GAK..KNP NGAN PUTERI PUTERA AKAK TU..

Tuesday, April 27, 2010 4:53:00 PM

mmg bengang..kalau aku jadi hg pun aku mmg amarah yakamat...mmg tindakan hg tuh betui izan...mujuq la taska tuh tak dak deposit tidak ka hanguih dh duit deposit tuh..
tp action hg tukaq taska len amat bijak..drp anak2 hg diperkotak katikkan oleh kedunguan depa tuh..tp tui pendpt sapa tah..kena report nih...hg KENA REPORT..kepd pihak berwajib..

Tuesday, April 27, 2010 5:06:00 PM

huwaa...nurul nak tau gak...
email p/word buleh?? nurbai_1718@yahoo.com.my
(muke saya x malu sungguh!hehe...)

Tuesday, April 27, 2010 10:27:00 PM

aku dah baca dah..
mmg sakit ati klw aku kat tempat kau...
gile btol pengasuh tu...biar bb isap susu sendal ngan bantal je?dibedung kuat2 plak tu...kesia la anak2 sape yg jadi mangsa...

Wednesday, April 28, 2010 3:33:00 PM

mmg gila! org mcm ni tak layak jd pengasuh. atau diorg tak pernah ada anak?

izan, aku sarankan ko ajak ibu2 yg teraniaya majukan kes ni ke JKM utk tindakan susulan. kesian dgn yg lain2. klu ada unsur2 ugutan dr pihak taska/management ko buat je report polis.

kesiannya bdk2 tu.. trs teringat anak2 aku.

Wednesday, April 28, 2010 3:37:00 PM

klu cam kes saya bleh kira di ugut tak?....diorang anta emel kat sub dan cakap saya menghasut ibu2 lain berenti dan menfitnah taska padahal benda tu kenyataan yg diorang takmo terima...

mau buat camner?

Wednesday, April 28, 2010 3:44:00 PM

@mazlyna
kak...tu dah berbaur ugutan kak...pe kes nak tuduh gitu

Wednesday, April 28, 2010 3:47:00 PM

yer...itulah kandungan emel yg dihantar kat sub.....kat akak jawab terima kasih jer...alih2 dapat emel dari sub pasal perkara ni....

apa kes?.....direct ngan aku lah...ke telur pancit?....hahahah....sudah mula bermulut busuk di situ...;)

Post a Comment