Wednesday, April 28, 2010

Meh Sini Kita Belajar Camner Nak Buh Password Kat Post...Jangan Biarkan Diri Anda Terus Diselubungi Misteri!!!

ha, ekoran dari entry saya yang berpassword saya pada hari semalam itu, ada jugaklah yang bertanya camne saya buat seme tu kan...ekseli saya pun masih belajar...tapi sib baik sekali cuba berjaya...yelah, saya nak paparkan entry yang agak panas...bistu takkan nak privatekan blog saya ni...owhhh, itu bukan langkah yang bijak...tak masyukkk ar nanti...hahaha...so melalui seorang rakan akhirnya saya telah ketemu  jawapan yang diinginkan...so pada meke2 yang ingin mengikuti jejak langkah saya ni, leh ar try praktikkan kat SINI...langkahnya sangat mudah ok...sebelum buat tu baca betul2 dahulu tau...takutlah tak paham...dan kalu korang dah post entry yang berkunci itu, JANGAN SESEKALI korang edit plak entry tu...kalu korang edit sure abis seme citer yang korang taip kat entry berkunci tu...sesia jek kena taip balik tau...hehehe...

eh camner saya tau???sebabnya saya pun dah terkena...hahaha...giler ar...tak pasai kena taip balik ayat2 yang telah saya karang malam tadinya...haiyaa...nak wat camner...kesilapan sendiri...hahaha...

ha satu lagi pe kata kita belajar camner nak buat backlink tajuk entry terkini kita pada setiap komen yang kita tinggalkan kat orang...saya pun baru jek belajar semalam kat blog si Aiz ni...banyak info yang leh dapat kat blog dia...sangat suka...tapi nak mudahkan korang, meh sini saya tepek kat sini...senang sangat...yelah, kalu kita tinggalkan komen kat orang, terus kita leh tinggalkan link entry terkini di blog kita kat komen tu...so senang ar derang terus klik kat situ...ziarah menziarahi kan amalan yang mulia...tul dak...

memula korang salin semula ar kod html di bawah tu...salin sebijik2 tau...kendian tulisan yang kaler merah tu korang kena tukar ngan link entry terkini korang dan tajuk entry terkini...so korang leh tepek kod html ni selepas setiap komen yang bakal korang tinggalkan...cubalah...


sorilah sebab korang tak pat nak copy dan paste...sebabnya saya dah buntu la...hehehe...kalu saya tepek gak kod html tu kat sini...automatik kod tersebut akan membawa anda terus ke link yang saya buat tu...saya dah try tadi...tak jadi lor...huwaaa...sian korang...tapi takpelah, kalu nak try, cubalah...takmo tak pe...kan...kan...

notadijariku:tak paham tanyalah...mana leh saya terangkan, saya terangkan...sebabnya saya pun budak baru belajar ni...

10 comments

Wednesday, April 28, 2010 9:10:00 AM

thanx berkongsi info...

Wednesday, April 28, 2010 9:17:00 AM

sesama...kunjung mengunjung kan amalan mulia...

Wednesday, April 28, 2010 9:53:00 AM

terima kasih izan for the info..nanti leh la siti cuba.

Wednesday, April 28, 2010 10:03:00 AM

siti
sesama...nanti bila siti komen terus izan klik link terbaru siti...kan senang tu...

hahaha, teruknyalah ko ni izan, asiklah nak keje mudah...ekekeke

Wednesday, April 28, 2010 10:21:00 AM

jgn klik.. Nanti nyesal..hahah

Wednesday, April 28, 2010 11:58:00 AM

aku blur la izan...aku kena fokus skit baru aku pham...

Wednesday, April 28, 2010 12:01:00 PM

pijot
ishh hang ni...tak abis2 penyakit blur hang tu...haiyaa...

Wednesday, April 28, 2010 12:20:00 PM

thanks for sharing dapat menambah ilmu kan.... sharing is power

Jom Makan Kek

Wednesday, April 28, 2010 2:29:00 PM

wah.. mmg nak tau cam ne nak letak passwd kat entry.. huhuhu.. thanks..

Wednesday, April 28, 2010 3:46:00 PM

@liennasts

sesama...kalu dah berjaya wat bitau ek...nak gak tau passwordnya...hahaha

Post a Comment